Испекла полни орган љубавнику

Жена М. Б. (33) осумњичена је да је брутално убила љубавника П. П. (67) у свом дому у селу недалеко од Кнића у Србији. Жена је наводно након ликвидације раскомадала тијело, исјекла и његов сполни орган и испекла га у шпорету! Мотив овог убиства је, како се сумња, користољубље пошто је М. Б. наводно годинама била у вези с П. П. и од њега узимала новац.

Србија 17.01.2019 | 19:21
Испекла полни орган љубавнику
Потрошио уштеђевину

Према ријечима саговорника из истраге, полиција има и свједока овог масакра, а то је бескућник који је кобне ноћи био у дому осумњичене.

"М. Б. је скоро сваке ноћи у свој дом звала љубавника и једног бескућника, с којима је пијанчила до касно у ноћ. Након неколико чашица више, она је затражила новац од П. П., а када јој је рекао да нема више и да је сву уштеђевину потрошио, он је узела ниску столицу и неколико пута ударила човјека у груди. Након обдукције је утврђено да му је од удараца поломљено ребро које је пробило плућно крило, од чега је умро на лицу мјеста ", каже саговорник из истраге.

М. Б. се сумњичи да је након убиства наредила бескућнику да оде по њеног оца, који се налази у другом селу, да би јој помогао да прикрије злочин, а за то вријеме је, наводно, леш раскомадала у неколико дијелова.

"Сјекиром је одсјекла руке и ноге, а сполни орган исјекла ножем и испекла га у пећи на дрва. У међувремену се наставила иживљавати над лешом, о који је гасила цигарете", додаје саговорник.

Тражила помоћ од оца

Када је стигао у њен дом, отац осумњичене био је шокиран призором који је затекао.

- Крви је било на све стране, а несретни човјек је лежао на тепиху без екстремитета. М. Б. је преклињала оца да јој помогне да сакрију тијело П. П., али он није хтио бити саучесник у злочину, већ је одмах позвао полицију - наводи извор.

(Србијаданас.цом)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

...

17.01.2019 20:37

Болест не бира.

ОДГОВОРИТЕ