Огласио се Мурињо...

Још припадам топ фудбалу, Интер је најбољи тим који сам тренирао! „Млад сам, нећу у пензију “, поручује Посебни.

Фудбал 20.01.2019 | 10:45
Огласио се Мурињо...
Многи се ових дана често сете Жозеа Муриња. Чим виде како Манчестер Јунајтед бриљира под вођством новог тренера Олеа Гунара Солскјера, одмах се спонтано запитају где је Посебни, да ли гледа утакмице Црвених ђавола?

Неки иду толико далеко да су га већ отписали, "саветујући" Португалца га да се повуче и оконча тренерску каријеру. Тај драстичан потез неће се догодити, Жозе поручује да је "још млад "и да припада топ нивоу фудбала.

"Желим још да радим. Млад сам, у фудбалу сам дуго, дуго. Ускоро ћу напунити 56 година, али сам заиста још увек млад. И намеравам да останем тамо где припадам, у топ фудбалу. Припадам самом крему ове игре и тамо ћу остати", рекао је Мурињо за БеИН СПОРТС.

Португалац је открио и да је Интеров тим из периода 2008-2010, најбољи који је икада тренирао.

"Најбољи тим? Знате да морам да кажем да је то Интер јер смо освојили све. Морам да будем објективан и поштен према свима и кажем име тима који је освојио све од првог дана када сам дошао до последњег када сам отишао. Освојили смо све могуће титуле, триплету, победили најбољи тим на свету Барселону са 3:1, тукли Бајерн 2:0 у финалу Лиге шампиона, освајали лиге у Италији са фантастичним бројем бодова, победили у три финала у десет дана. Како онда да не кажем да је то био мој најбољи тим", поручио је Мурињо.  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар