Oglasio se Murinjo...

Još pripadam top fudbalu, Inter je najbolji tim koji sam trenirao! „Mlad sam, neću u penziju “, poručuje Posebni.

Fudbal 20.01.2019 | 10:45
Oglasio se Murinjo...
Mnogi se ovih dana često sete Žozea Murinja. Čim vide kako Mančester Junajted briljira pod vođstvom novog trenera Olea Gunara Solskjera, odmah se spontano zapitaju gde je Posebni, da li gleda utakmice Crvenih đavola?

Neki idu toliko daleko da su ga već otpisali, "savetujući" Portugalca ga da se povuče i okonča trenersku karijeru. Taj drastičan potez neće se dogoditi, Žoze poručuje da je "još mlad "i da pripada top nivou fudbala.

"Želim još da radim. Mlad sam, u fudbalu sam dugo, dugo. Uskoro ću napuniti 56 godina, ali sam zaista još uvek mlad. I nameravam da ostanem tamo gde pripadam, u top fudbalu. Pripadam samom kremu ove igre i tamo ću ostati", rekao je Murinjo za BeIN SPORTS.

Portugalac je otkrio i da je Interov tim iz perioda 2008-2010, najbolji koji je ikada trenirao.

"Najbolji tim? Znate da moram da kažem da je to Inter jer smo osvojili sve. Moram da budem objektivan i pošten prema svima i kažem ime tima koji je osvojio sve od prvog dana kada sam došao do poslednjeg kada sam otišao. Osvojili smo sve moguće titule, tripletu, pobedili najbolji tim na svetu Barselonu sa 3:1, tukli Bajern 2:0 u finalu Lige šampiona, osvajali lige u Italiji sa fantastičnim brojem bodova, pobedili u tri finala u deset dana. Kako onda da ne kažem da je to bio moj najbolji tim", poručio je Murinjo.  

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar