Будућност Бијељина: Партизан је клуб нечасних намјера!

Будућност поводом преласка Радовановића: Партизан клуб нечасних намера, неискуство и претерана амбиција Остоје Мијаиловића! Званично се огласио клуб из Бијељине.

Кошарка 18.01.2019 | 15:45
Будућност Бијељина: Партизан је клуб нечасних намјера!
Вест да талентовани Никола Радовановић долази у Партизан уздрмала је регион. Наравно, у Хумској 1 су одушевљени што су успели да приволе младог кошаркаша да им се придружи, у нади да ће брзо од њега имати и спортску и економску добит, међутим, његов актуелни клуб Будућност из Бијељине незадовољан је послом који се налази пред реализацијом.

Отуда и званично саопштење клуба из Републике Српске, у коме се нападају београдски црно-бели, мада се ниједног тренутка не наводи шта је то тачно Парни ваљак прекршио да би приволео 15-годишњег момка из Невесиња.

Саопштење Будућности из Бијељине преносимо у целости, уз неопходну редакцијску обраду текста.

„Будућност изражава забринутост и незадовољство начином на који Партизан покушава непрофесионалним и некоректним путем да дође до наших чланова у намери да потпише уговор без наше сагласности. О начинима на који у целој регији агитује младе играче биће обавештена и кровна светска организација ФИБА у оквиру које ћемо тражити заштиту својих права.

Наша сазнања су да је слично понашање Партизана заблежено и код других клубова који раде с младим играчима у целој Европи што показује да Партизан постаје клуб нечасних намера у амбицији да се врати на путеве спортских успеха које је некад бележио. Будућност Бијељина, упркос отвореним покушајима из Партизана да будемо уништени, наставља несметано са радом и настојаћемо резултатима да оправдамо статус једне од најбољих школа кошарке у регији.

Упозоравамо остале сличне клубове на активности Партизана, с којима никакав облик будуће сарадње не долази у обзир док не промени непрофесионалну праксу која је невиђена на нашим просторима. Засад ћемо овакво понашање приписати неискуству и претераној амбицији председника клуба Остоје Мијаиловића“, стоји у саопштењу КК Будућност.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар