Budućnost Bijeljina: Partizan je klub nečasnih namjera!

Budućnost povodom prelaska Radovanovića: Partizan klub nečasnih namera, neiskustvo i preterana ambicija Ostoje Mijailovića! Zvanično se oglasio klub iz Bijeljine.

Košarka 18.01.2019 | 15:45
Budućnost Bijeljina: Partizan je klub nečasnih namjera!
Vest da talentovani Nikola Radovanović dolazi u Partizan uzdrmala je region. Naravno, u Humskoj 1 su oduševljeni što su uspeli da privole mladog košarkaša da im se pridruži, u nadi da će brzo od njega imati i sportsku i ekonomsku dobit, međutim, njegov aktuelni klub Budućnost iz Bijeljine nezadovoljan je poslom koji se nalazi pred realizacijom.

Otuda i zvanično saopštenje kluba iz Republike Srpske, u kome se napadaju beogradski crno-beli, mada se nijednog trenutka ne navodi šta je to tačno Parni valjak prekršio da bi privoleo 15-godišnjeg momka iz Nevesinja.

Saopštenje Budućnosti iz Bijeljine prenosimo u celosti, uz neophodnu redakcijsku obradu teksta.

„Budućnost izražava zabrinutost i nezadovoljstvo načinom na koji Partizan pokušava neprofesionalnim i nekorektnim putem da dođe do naših članova u nameri da potpiše ugovor bez naše saglasnosti. O načinima na koji u celoj regiji agituje mlade igrače biće obaveštena i krovna svetska organizacija FIBA u okviru koje ćemo tražiti zaštitu svojih prava.

Naša saznanja su da je slično ponašanje Partizana zableženo i kod drugih klubova koji rade s mladim igračima u celoj Evropi što pokazuje da Partizan postaje klub nečasnih namera u ambiciji da se vrati na puteve sportskih uspeha koje je nekad beležio. Budućnost Bijeljina, uprkos otvorenim pokušajima iz Partizana da budemo uništeni, nastavlja nesmetano sa radom i nastojaćemo rezultatima da opravdamo status jedne od najboljih škola košarke u regiji.

Upozoravamo ostale slične klubove na aktivnosti Partizana, s kojima nikakav oblik buduće saradnje ne dolazi u obzir dok ne promeni neprofesionalnu praksu koja je neviđena na našim prostorima. Zasad ćemo ovakvo ponašanje pripisati neiskustvu i preteranoj ambiciji predsednika kluba Ostoje Mijailovića“, stoji u saopštenju KK Budućnost.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar