Видео - ''Екипа'': Комедија о Звезди и Партизану!

Филмска прича о вечитим ривалима снимана је на дербију, играју Андрија Милошевић, Сергеј Трифуновић, Срђан Тодоровић и многи други!

Фудбал 18.01.2019 | 21:45
Видео - ''Екипа'': Комедија о Звезди и Партизану!
Ове јесени, стиже домаћа крими комедија "Екипа", која доноси причу о љубави према фудбалу и вечитим ривалима Партизану и Црвеној Звезди.

У центру приче се налази ас Партизана, фудбалер Стевановић, којег глуми Раде Ћосић, уједно у сценариста овог филма. Мотив за настанак ове приче, Ћосић је пронашао у сопственим тренинзима у Партизану и љубави према фудбалу. Режију потписује Марко Сопић, који је и сам велики љубитељ фудбала и легендарног фудбалера Драгана Манцеа.

"Бескруполозни менаџери, помало насилни ловатори, једна Италијанка, фудбалска звезда Партизана и брат од тетке који навија за Звезду срећу се силом прилика за време дербија. То вече, једна торба пуна пара, мора бити испоручена чувеном мецени или ће сви они бити у невољи," гласи синопсис филма.

"Снимали смо на правом дербију, све што се догађа на утакмици је аутентично, глумци играју са камерама на главама и све је реално. Ми смо се одлучили на тај потез из више разлога, а најважнији је да публика доживи атмосферу стадиона у биоскопу," рекао је сценариста и глумац Раде Ћосић додајући - "ово је комедија са елементима крими приче Холивуда, највише нас пореде са филмом Снеч (Снатцх 2000)."

Филм је окупио познату екипу глумаца међу којима су Андрија Милошевић, Раде Ћосић, Драган Јовановић, Срђан Тодоровић, Сергеј Трифуновић, Љубомир Бандовић, Љиљана Стјепановић, Ивана Дудић, Анђела Јовановић и други. Специјални гости филма су Саша Илић, Ђорђе Пантић, Драган Ћирић и Иван Томић.

Премијера филма планирана је за јесен 2019. године.

Погледајте трејлер!



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар