Video - ''Ekipa'': Komedija o Zvezdi i Partizanu!

Filmska priča o večitim rivalima snimana je na derbiju, igraju Andrija Milošević, Sergej Trifunović, Srđan Todorović i mnogi drugi!

Fudbal 18.01.2019 | 21:45
Video - ''Ekipa'': Komedija o Zvezdi i Partizanu!
Ove jeseni, stiže domaća krimi komedija "Ekipa", koja donosi priču o ljubavi prema fudbalu i večitim rivalima Partizanu i Crvenoj Zvezdi.

U centru priče se nalazi as Partizana, fudbaler Stevanović, kojeg glumi Rade Ćosić, ujedno u scenarista ovog filma. Motiv za nastanak ove priče, Ćosić je pronašao u sopstvenim treninzima u Partizanu i ljubavi prema fudbalu. Režiju potpisuje Marko Sopić, koji je i sam veliki ljubitelj fudbala i legendarnog fudbalera Dragana Mancea.

"Beskrupolozni menadžeri, pomalo nasilni lovatori, jedna Italijanka, fudbalska zvezda Partizana i brat od tetke koji navija za Zvezdu sreću se silom prilika za vreme derbija. To veče, jedna torba puna para, mora biti isporučena čuvenom meceni ili će svi oni biti u nevolji," glasi sinopsis filma.

"Snimali smo na pravom derbiju, sve što se događa na utakmici je autentično, glumci igraju sa kamerama na glavama i sve je realno. Mi smo se odlučili na taj potez iz više razloga, a najvažniji je da publika doživi atmosferu stadiona u bioskopu," rekao je scenarista i glumac Rade Ćosić dodajući - "ovo je komedija sa elementima krimi priče Holivuda, najviše nas porede sa filmom Sneč (Snatch 2000)."

Film je okupio poznatu ekipu glumaca među kojima su Andrija Milošević, Rade Ćosić, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Sergej Trifunović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić, Anđela Jovanović i drugi. Specijalni gosti filma su Saša Ilić, Đorđe Pantić, Dragan Ćirić i Ivan Tomić.

Premijera filma planirana je za jesen 2019. godine.

Pogledajte trejler!Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar