Пет разлога да Иско Мадрид замијени Борнмутом

Реномирана медијска кућа, "ББЦ", објавила је чланак у којем наводи пет ставки због којих би фудбалер Реал Мадрида, Иско, требало да пређе у Борнмут.

Фудбал 19.01.2019 | 16:45
Пет разлога да Иско Мадрид замијени Борнмутом
Иско је неколико година члан првака Европе Реала, али у последње време не добија адекватну минутажу и спекулише се о његовом одласку са Сантијага Бернабеуа.

Ипак, чак и да се Иско одлучи на трансфер, то сигурно не би било у екипу са средине табеле Премијер лиге Борнмут. Или, ко зна?

Како пише "ББЦ", постоји пет разлога због којих би Иско морао да се одлучи за Борнмут, дванаестопласираног члана Премијер лиге. Класичан британски хумор, рекло би се. 

Сјајан менаџер 

"Ко не воли Едија Хауа? Он је бриљантан менаџер, форсира офанзиван фудбал и има онај 'дрзак' осмех", наводи се на сајту "ББЦ". 

Хау јесте један од цењенијих премијерлигашких тренера и у Борнмуту је већину од последњих десет година, али питање је колико Иско размишља о томе да сарађује са њим. 

Пуно амбиције 

Борнмут је 12 на табели и током јануарског прелазног рока показао је да жели више довевши Нејта Клајна и Доминика Соланкеа из Ливерпула. "ББЦ" се пита да ли би Иско волео да замени тренутке саиграче, Герета Бејла и Серхија Рамоса, надолазећим звездама енглеског фудбала Калумом Вилсоном, Луисом Куком и осталима... 

Шанса за писањем историје 

Борнмут је четврту сезону заредом у самом врху енглеског фудбала, у Премијер лиги. "ББЦ" то констатује и размишља о томе где би та екипа могла да циља следеће, да ли би то била Лига Европе, Лига шампиона, можда чак и титула Премијер лиге? 

Иску би свакако титула са Борнмутом лепо стајала у ЦВ-ју. 

Локална легенда Хари Реднап 

Бивши фудбалер и већ дуго година менаџер Хари Реднап једна је од локалних легенди у Борнмоуту. За тај клуб је наступао и као играч и као менаџер, а ако одете у истоимени град постоји добра шанса да налетите управо на њега. 

Рекло би се да у Мадриду има више легендарних и фудбалера и тренера, али ко зна шта је оно што Иско у ствари жели. 

А, ту су и плаже... 

Једна од ретких ствари које Борнмут има а Мадрид нема су плаже, а ко не воли плаже? Уколико се Иско одлучи да свој таленат донесе у овај град у Енглеској после сваке утакмице ће моћи да оде на плажу, простре свој пешкир и одмори се од напорног дуела.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар