Партизанов јуриш на Милана Гајића!

Опција је и позајмица до краја сезоне.  Да видимо шта ће рећи Бордо. . . ?

Фудбал 18.01.2019 | 16:00
Партизанов јуриш на Милана Гајића!
Годинама већ Србија чека да направи тај скок из омладинског у сениорски фудбал и устали се у А репрезентацији, али већ је постало јасно да Милан Гајић такав статус неће моћи да заслужи у Бордоу. Свестан је тога и 22-годишњи десни бек, па је још и пре почетка прелазног рока француским медијима децидирано рекао да ове зиме иде из клуба, али право решење још није пронашао. И зато се активирала управа Партизана, која ће према написима београдских медија сада кренути у офанзиву на члана шампионске генерације Орлића.

Гајић се већ месец и кусур дана помиње као потенцијално појачање и Партизана и Црвене звезде, али док је актуелни шампион већ попуњен на тој позицији са Филипом Стојковићем и Марком Гобељићем, црно-бели немају разлога да оклевају. Габријел Енаке је у Хумској више показао као крило него као бек, Мирослав Вулићевић је играо тек спорадично – у Суперлиги све скупа 286 минута – па је на десном беку често оперисао Немања Р. Милетић.

Одлично је обавио тај део посла, али Милетић је првенствено штопер и могао би да се устали на том месту, посебно ако овог јануара Хумску напусти Светозар Марковић што би врло лако могло да се деси с обзиром на то да би због година црно-бели на њему могли да узму нешто озбиљнији новац, а новац им је преко потребан.

У тој варијанти Гајић би имао пуно простора да се врати у ритам уочи Европског У21 првенства у Италији и Сан Марину. Под условом наравно да га Партизан пронађе договор са Бордоом, а о томе шта би Французи схватили као добру понуду тренутно се мало зна. Гајићев уговор истиче тек 2020. године, па Информер пише да би Партизан за почетак могао да понуди само шестомесечну позајмицу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар