Partizanov juriš na Milana Gajića!

Opcija je i pozajmica do kraja sezone.  Da vidimo šta će reći Bordo. . . ?

Fudbal 18.01.2019 | 16:00
Partizanov juriš na Milana Gajića!
Godinama već Srbija čeka da napravi taj skok iz omladinskog u seniorski fudbal i ustali se u A reprezentaciji, ali već je postalo jasno da Milan Gajić takav status neće moći da zasluži u Bordou. Svestan je toga i 22-godišnji desni bek, pa je još i pre početka prelaznog roka francuskim medijima decidirano rekao da ove zime ide iz kluba, ali pravo rešenje još nije pronašao. I zato se aktivirala uprava Partizana, koja će prema napisima beogradskih medija sada krenuti u ofanzivu na člana šampionske generacije Orlića.

Gajić se već mesec i kusur dana pominje kao potencijalno pojačanje i Partizana i Crvene zvezde, ali dok je aktuelni šampion već popunjen na toj poziciji sa Filipom Stojkovićem i Markom Gobeljićem, crno-beli nemaju razloga da oklevaju. Gabrijel Enake je u Humskoj više pokazao kao krilo nego kao bek, Miroslav Vulićević je igrao tek sporadično – u Superligi sve skupa 286 minuta – pa je na desnom beku često operisao Nemanja R. Miletić.

Odlično je obavio taj deo posla, ali Miletić je prvenstveno štoper i mogao bi da se ustali na tom mestu, posebno ako ovog januara Humsku napusti Svetozar Marković što bi vrlo lako moglo da se desi s obzirom na to da bi zbog godina crno-beli na njemu mogli da uzmu nešto ozbiljniji novac, a novac im je preko potreban.

U toj varijanti Gajić bi imao puno prostora da se vrati u ritam uoči Evropskog U21 prvenstva u Italiji i San Marinu. Pod uslovom naravno da ga Partizan pronađe dogovor sa Bordoom, a o tome šta bi Francuzi shvatili kao dobru ponudu trenutno se malo zna. Gajićev ugovor ističe tek 2020. godine, pa Informer piše da bi Partizan za početak mogao da ponudi samo šestomesečnu pozajmicu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar