Брацина "побуна": Ја и нико други!

Хасан Салихамиџић одбацио идеју клуба да доведе "другог" спортског директора или да он то постане.

Фудбал 18.01.2019 | 10:00
Брацина "побуна": Ја и нико други!
Спортски директор Бајерна је прије неколико мјесеци био на великом удару њемачке јавности, баш као и тренер Нико Ковач, али серијом добрих резултата тренер Бајерна скинуо је притисак са себе, док јавност у Њемачкој очекује да Баyерн уради нешто по питању Салихамиџића.

У посљедње вријеме се пише о томе да би они могли довести још неке људе у спортски дио за који је Салихамиџић задужен, један од потенцијалних је Оливер Кан, али популарни "Брацо" не жели ни чути за такву идеју.

"Имам искрен и добар однос с Оливером, али вјерујем у себе. Сигуран сам у своје способности, знање и вјештину и знам да добро радим овај посао. Управи клуба сам јасно рекао да нећу радити овај посао ако ми доведу тутора и ментора. Још једном понављам јасно и гласно - нећу прихватити другог спортског директора или улогу другог спортског директора", рекао је Салихамиџић у разговору за "Спорт Билд".

Он је истакао да су играчи пребродили кризу у којој су се налазили те да тренутно уживају у улози ловца. Баварци су тренутно други на табели Бундеслиге са шест бодова мање од Борусије Дортмунд.

"Нисмо навикли бити ловци, већ ловина, али играчи воле нову улогу и уживјели су се у њу, као и у све изазове које ова ситуација доноси", рекао је Браззо.

Такође, бивши репрезентативац БиХ потврдио је да су Баварци завршили посао с Бењамином Паваром из Штутгарта те да ће урадити све како би до љетног пријелазног рока осигурали потпис Лукаса Ернандеза из Атлетико Мадрида и Калума Худсона-Одоија из Челсија.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар