Био би спектакл да се Мурињо врати у Шпанију!

Мурињо је фантастичан тренер! Председник шпанске фудбалске лиге, Хавијер Тебас, рекао је да је Жозе Мурињо добродошао у ЛаЛигу и да би повратак португалског тренера био "велики спектакл".

Фудбал 17.01.2019 | 19:00
Био би спектакл да се Мурињо врати у Шпанију!
Мурињо је недавно отпуштен из Манчестер јунајтеда због лоших резултата, а раније у својој каријери освојио је титулу са Реал Мадридом и прекинуо доминацију Барселоне.

Шпански медији пренели су да председник Реала, Флорентино Перес, жели да се Мурињо врати у клуб, упркос томе што је са Сантјагом Соларијем уговор потписан до 2021. године. 

"То не би била лоша идеја за ЛаЛигу. Он је фантастичан тренер са много квалитета и то би био велики спектакл. Било би фантастично имати га овде, али ко зна у ком клубу ће радити", рекао је Тебас за каталонски радио РАЦ1. 

Такође, спекулише се и да би Нејмар могао да се врати у Шпанију, након што је на лето 2017. године из Барселоне прешао у Пари Сен Жермен. 

"Нејмаров повратак у Шпанију? Желимо што више звезда, а наравно он је једна од светских звезда. Најважније за нас је да имамо јак бренд, као што је енглеска Премијер лига, а они годинама немају освајаче Златне лопте", навео је Тебас.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар