Карлеуша реаговала из Кине

Јелена Карлеуша усред порно афере који је дигао целу Србију на ноге, отишла је у Кину.

Забава 16.01.2019 | 10:09
Карлеуша реаговала из Кине
Она је фотографијом из Кине, на којој су њен муж Душко Тошић и ћерке потврдила писање Курира, да је хитно отпутовала код свог супруга.

 Карлеуша је прокоментарисала и поруке, као и фотографије које је наводно слала фудбалеру Огњену Врањешу и наводно одлучила да се више не оглашава. 

"Да ја сада доказујем да поруке које објављују нису моје, да интимни делови тела нису моји... да жена са слика на стомаку нема 3 царска реза и младеже као ја... нема сврхе. Медији су зарад тиража решили да ме убију... да убију моју породицу. Нека Србија гледа. Немоћна сам. Крај", написала је Карлеуша на Фејсбуку. 

Подсетимо, скандал о ком бруји Србија је кренуло за Божић када је објављено да ће се пар развести због свађе која је уследила због порука које је Душко нашао у њеном телефону, због чега га јој је узео. Њих двоје су убрзо ово демантовали, али ту није био невољама крај.

Експлицитне фотографије које су почеле да круже интернетом запалиле су цео регион, а на њима ЈК позира у врелом издању док се на Фејстајму дописује са босанским фудбалером Огњеном Врањешом. Слике су откиле интимне делове певачице, али и Огњена који ужива гледајући је како се самозадовољава.

Уследиле су жестоке реакције свих актера ове афере, а како би се склонила од медијске хајке, Карлеуша је хитно са своје две ћерке отпутовала код свог супруга Душка у Кину.

Иначе, Карлеуша тврди да се на спорним фотографијама не налази она, већ да је у питању фотомонтажа. Босански фудбалер са друге стране, тврди да је, све што је изнео, истина.

Курир
фото:интернет

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ММ

16.01.2019 13:38

Немају ста друго радити,само ј... ко кога стигне.Ударио им новац у главу.О овим лузерима не треба уопсте тросити ријеци.Фуј смрадови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

16.01.2019 17:51

Па потросио си их вец.

Name

Дује

16.01.2019 13:45

Ооо Јело оо Јелена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кк

16.01.2019 14:26

Класицно спиновање додика и његових преко врањеса да се скрене пазња са убиства младог момка,узора,николе тесле нове генерације..давида драгицевица...правда за давидааа,идемо до крајјјјјаааа давидееее

ОДГОВОРИТЕ