Свеће за убијеног Оливера Ивановића

Супруга Оливера Ивановића, Милена, и њихов син Богдан, запалили су свеће у Храму Светог Саве тачно у 8. 15 х, када је на Ивановића пуцано испред страначких просторија

Србија 16.01.2019 | 09:04
Свеће за убијеног Оливера Ивановића
Данас се навршава годину дана од убиства лидера Грађанске иницијативе "Слобода, демократија, правда", Оливера Ивановића, који је са више хитаца погођен у леђа, док је улазио у страначке просторије у северном делу Косовске Митровице.

Његова супруга, Милена Поповић Ивановић заједно са сином Богданом запалила је свеће у Храму Светог Саве и то тачно у 8.15х, када је на Ивановића пуцано.



У Храму су јутрос били и премијерка Ана Брнабић, председник Србије, Александар Вучић, директор Канцеларије за Косово и Метохију, Марко Ђурић, министар одбране Александар Вулин као и велики број грађана који су желели да одају почаст.



Организатори протеста у Београду обележиће годишњицу убиства скупом од 18 часова испред Филозофског факултета у Београду, на који су грађане и грађанке позвали да дођу са свећама уместо са пиштаљкама, а којем ће се прикључити и активисти Локалног фронта који су из Краљева пешке дошли до главног града како би присуствовали обележавању тог догађаја.

(Тањуг)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ПРАВДА

16.01.2019 08:30

За Оливера!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.01.2019 12:40

Свијеце му пале налогодавци смакнуца,...птопала земља србија

Name

С

16.01.2019 10:53

правда зА оливера

ОДГОВОРИТЕ