Холивудски глумац у црно-бијелом!

Амерички глумац, Мет Дилон, који је гост фестивала "Кустендорф", на поклон добио дрес ФК Партизан.

Фудбал 16.01.2019 | 14:15
Холивудски глумац у црно-бијелом!
Мет Дилон у црно-белом!

Холивудски глумац (54), гост фестивала Кустендорф, данас је добио поклон од Фудбалског клуба Партизан.

Председник црно-белих Милорад Вучелић уручио је Дилону дрес клуба са бројем 9 на леђима и његовим именом. Познато је да је домаћин "Кустендорфа" Емир Кустурица навијач Партизана и да је у одличним односима са Милорадом Вучелићем.

Дилон је глумио у многим филмовима, а овдашњој публици је, вероватно, најзанимљивији по филму "Синглес" (Самци) у којем је тумачио вођу бенда "Цитизен Дицк" из Сијетла. Било је то време када је гранџ покрет, који је изнедрио многе велике групе попут Нирвана, Пеарл Јам, Соундгарден... био на врхунцу. И популарност те музике и тих група у оно време допринело је, вероватно, успеху филма на овом простору.

Глума му је ушла у крв од ране младости. Свој први филм "Делинквенти" је снимио кад му је било само 14 година. Управо је на фестивалу "Кустедорф" причао студентима и новинарима зашто је уопште почео да се бави овом уметношћу.

"Питају ме људи, понекад, зашто сам постао глумац. Сигурно не зато што сам имао жељу да будем на сцени. Разлог је тај што сам увидео моћ у откривању истине на великом платну и још ми је најзубудљивије у филму да видим трансформацију", рекао је Дилон.

Његов најновији филм "Кућа коју је Џек саградио" у режији контроверзног Ларса фон Трира изазвао је много коментара, а Дилон о томе каже:

"Ссвоју глуму сам увек анализирао и био сам самокритичан. Оно што сам схватио јесте да не можете да тумачите неки лик ако га осуђујете", рекао је Дилон, који у том филму глуми психопату и серијског убицу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар