Гарсија поново брани Радоњића!

Имамо понуде за њега, то значи да нисмо погрешили! „У будућности он ће радити велике ствари“, поручио тренер Олимпика.

Фудбал 18.01.2019 | 10:15
Гарсија поново брани Радоњића!
Очекивали се много више после блиставе сезоне и још блиставијег лета у Црвеној звезди. Посебно што је Олимпик из Марсеља дубоко завукао руку у џеп и за слободу Немање Радоњића искеширао 12 милиона евра.

Међутим, крилни српски нападач је одиграо тек 418 минута у дресу клуба са Велодрома. На десет утакмица ове сезоне није успео да се упише у листу стрелаца, нити да асистира неком од саиграча. Помињало се да ће отићи на позајмицу у Немачку, али...

Чини се да тренер Олимпика Руди Гарсија и даље има велико поверење у рођеног Нишлију. Баш као и у 15 милиона евра плаћеног хрватског штопера Ћалета Цара.

„Потребно је више времена него што смо очекивали да се Немања и Ћалета Цар интегришу у групу. То су млади играчи, не говоре језик. Покушавамо сви да им помогнемо, јер им уопште није лако. У будућности ће они радити велике ствари за Олимпик. Верујем у њих. Морамо сви у клубу да им помогнемо, како бисмо што пре добили оно што очекујемо. Поврх свега ми за њих имамо конкретне понуде, што значи да нисмо погрешили када смо им довели“, рекао је Руди Гарсија.  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар