Garsija ponovo brani Radonjića!

Imamo ponude za njega, to znači da nismo pogrešili! „U budućnosti on će raditi velike stvari“, poručio trener Olimpika.

Fudbal 18.01.2019 | 10:15
Garsija ponovo brani Radonjića!
Očekivali se mnogo više posle blistave sezone i još blistavijeg leta u Crvenoj zvezdi. Posebno što je Olimpik iz Marselja duboko zavukao ruku u džep i za slobodu Nemanje Radonjića iskeširao 12 miliona evra.

Međutim, krilni srpski napadač je odigrao tek 418 minuta u dresu kluba sa Velodroma. Na deset utakmica ove sezone nije uspeo da se upiše u listu strelaca, niti da asistira nekom od saigrača. Pominjalo se da će otići na pozajmicu u Nemačku, ali...

Čini se da trener Olimpika Rudi Garsija i dalje ima veliko poverenje u rođenog Nišliju. Baš kao i u 15 miliona evra plaćenog hrvatskog štopera Ćaleta Cara.

„Potrebno je više vremena nego što smo očekivali da se Nemanja i Ćaleta Car integrišu u grupu. To su mladi igrači, ne govore jezik. Pokušavamo svi da im pomognemo, jer im uopšte nije lako. U budućnosti će oni raditi velike stvari za Olimpik. Verujem u njih. Moramo svi u klubu da im pomognemo, kako bismo što pre dobili ono što očekujemo. Povrh svega mi za njih imamo konkretne ponude, što znači da nismo pogrešili kada smo im doveli“, rekao je Rudi Garsija.  

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar