СП: Бразилци оставили Србију у животу!

Бразил изненадио Русију и закомпликовао ситуацију у групи Србије! Рукометаши Бразила победили су Русију са 25:23 у четвртом колу прве групне фазе Светског првенства у Немачкој и Данској.  И даље нам треба чудо за други круг! Селекција из Јужне Америке боља од Русије – 25:23.

Остали спортови 15.01.2019 | 18:15
СП: Бразилци оставили Србију у животу!
Бразил је изненадио фаворизоване Русе и закомпликовао ситуацију у групи А у којој се налазе и рукометаши Србије.

Бразилски рукометаши су у већини утакмице били у потпуној контроли и Русима су допустили да им приђу у само једном тренутку, када је било 19:19.

Нуњесови изабраници су су имали претњу када су им нешто касније Руси пришли на -1, али су тада искористили велики број техничких грешака противника и отшили на комотних +4.

После четири одигране утакмице обе репрезентације имају по четири освојена бода, док у последњој рунди Бразилци играју против Уједињене Кореје, а Руси против Француске.

Србија и даље има теоретске шансе за пролаз, али ће им за то бити потребна очекивана победа против Кореје, као и "немогућа мисија" против домаћина Немачке.

Без обзира на поразе од Француске и Бразила, те реми против Русије, рукометна репрезентација Србије је и даље у животу на Првенству Света у Немачкој.

Селекција Бразила је данас савладала Русију (25:23) и оставила нам теоретску шансу да се пласирамо међу прва три тима у групи. Рекло би се да је пред тимом Ненада Перуничића Сизифовски посао, али док год има шансе ваља се борити.

После данашњег дуела Бразил и Русија имају по четири бода. Први предуслов је да Србија победи Кореју и стигне до коте три.  Орловима ће бити потребна победа против Немачке у последњем колу и порази Русије и Бразила.

За очекивати је да Французи добију Русе, док ће Бразил имати зицер ситуације у судару са Корејом...

Дакле, немамо много изгледа, али...

Бразил је тријумф над Србијом надоградио још једном победом. Одличном игром у првом полувремену Јужноамериканци су стекли голова вишка (15:10) и потом одолевали свим нападима руске селекције.

Блистао је Фелипе Боргас који је постигао седам голова. Пет је додао одлични Толедо.

Код Руса најефикаснији су били Житников и Дибиров са шест голова.

СП - 4. КОЛО

Уторак

ГРУПА А (БЕРЛИН)

Русија - Бразил 23:25 (10:15)

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Слип

15.01.2019 17:34

Стандардно за Србију, пролази даље ако они побједе оне, а они изгубе од оних и ако они буду играли нерешено са онима

ОДГОВОРИТЕ