Врањеш због афере губи посао у Андерлехту?!

Фудбалер из Босне и Херцеговине Огњен Врањеш, врло могуће, мораће да потражи нови клуб у овом зимском прелазном року после афере са Јеленом Карлеушом.

Фудбал 17.01.2019 | 21:00
Врањеш због афере губи посао у Андерлехту?!
Афера "Карлеуша - Врањеш" превазишла је границе Србије и региона.

Белгијски, али и други европски медији, расписали су се о голотињама и односу фудбалера Андерлехта и српске певачице у контексту његове даље будућности у клубу из Брисела.

А будућност му у Андерлехту, по свему судећи, није светла.

Према сазнањима појединих белгијских медија, челници Андерлехта ће заказати састанак са Врањешом, који је плаћен 3,2 милиона евра, и саопштити му да је ова афера нарушила и његов и углед клуба и да ће морати да потражи нови клуб до 31. јануара докле траје зимски прелазни рок.

Врањеш је званично на боловању и не тренира и није отишао са екипом на припреме.

Генерални директор Андерлехта Михаел Вершуерен изјавио је да у клубу још анализирају све информације у вези са секс-скандалом у који је Врањеш умешан и да ће се огласити и донети одлуку када буду имали целу слику и све информације.

СВИ ИСПАДИ ОГЊЕНА ВРАЊЕША

Белгијски медији о репрезентативцу БиХ пишу под насловима "нови скандал фудбалера Андерлехта", подсећајући на неке његове раније испаде.

Овај некадашњи фудбалер Црвене звезде је био разапет у БиХ због тетоваже четничког официра Момчила Ђујића, па су у извештајима у појединим медијима избегавали да помену његово име, него су за њега писали "фудбалер са бројем 6".

Својевремено је изнервирао и хрватску јавност, јер је 2010. године као играч молдавског Шерифа славио победу над Динамом у Загребу у квалификацијама за Лигу шампиона у мајици навијачке групе Делије.

"Мајицу са српским обележјима и натписом Делије добио сам од навијача Црвене звезде као знак захвалности што сам био члан црвено-белих. Одлучио сам да је обучем и надао сам се потајно пролазу. На крају је све лепо испало. Ућуткали смо Загрепчане и прошли даље. Био је то прелеп осећај", рекао је Врањеш.

Пре пет година извређао је тадашњег спортског директора Партизана Алберта Нађа који је рекао да Врањеш није интересантан Партизану. Рекао је да "Партизан мрзи из дна душе", а Нађа је назвао "клемпавим".

Поново је изазвао оштра реаговања јавности у БиХ због тетоваже граница Републике Српске, али је после притиска Фудбалског савеза БиХ "преправио" тетоважу.

Наставио је да прави проблеме и као играч атинског АЕК-а када се сукобио са тренером Мануелом Хименезом, а умало је дошло и до физичког обрачуна, које су спречили саиграчи. Врањеш је био љут што је био замењен у полувремену једне утакмице.

И коначно, у септембру 2018. године осуђен је на условну затворску казну која ће бити примењена уколико Бањалучанин понови прекршај у Грчкој, због подстицања мржње преко друштвених мрежа.

Он је на свом инстаграму поставио сцену са трибина утакмице свог бившег клуба АЕК-а и Ајакса, када је објавом "Добродошли у пакао", јавно подржао бацање молотовљевог коктела на трибину са холандским навијачима. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Xx

17.01.2019 20:43

па овом цовјеку није мјесто на фудбалским теренима за њим плаце психијатрија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена

18.01.2019 18:15

је обучна фуњара ,навукла младо месо... нек је је избламирао ...шта је тражила то је добула .. млад ,јак..

Name

Сале

17.01.2019 20:55

Ма ова будала од цовјека није вредно коментара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пп

17.01.2019 21:49

Подрска за Огњена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

младен

20.01.2019 00:39

Ста је скргетуса умислила ? Дрска и. Утрипована умисљена празноглава сова . Тросила те новце за смијех од гардеробе као да је у Амстердаму на послицу , без укуса и стила са рекламом мљекарске индустрије и умислила да је треба атребала да цува те две девојцице и тог магарца сто опрста зарадила копацку .

ОДГОВОРИТЕ