Vranješ zbog afere gubi posao u Anderlehtu?!

Fudbaler iz Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ, vrlo moguće, moraće da potraži novi klub u ovom zimskom prelaznom roku posle afere sa Jelenom Karleušom.

Fudbal 17.01.2019 | 21:00
Vranješ zbog afere gubi posao u Anderlehtu?!
Afera "Karleuša - Vranješ" prevazišla je granice Srbije i regiona.

Belgijski, ali i drugi evropski mediji, raspisali su se o golotinjama i odnosu fudbalera Anderlehta i srpske pevačice u kontekstu njegove dalje budućnosti u klubu iz Brisela.

A budućnost mu u Anderlehtu, po svemu sudeći, nije svetla.

Prema saznanjima pojedinih belgijskih medija, čelnici Anderlehta će zakazati sastanak sa Vranješom, koji je plaćen 3,2 miliona evra, i saopštiti mu da je ova afera narušila i njegov i ugled kluba i da će morati da potraži novi klub do 31. januara dokle traje zimski prelazni rok.

Vranješ je zvanično na bolovanju i ne trenira i nije otišao sa ekipom na pripreme.

Generalni direktor Anderlehta Mihael Veršueren izjavio je da u klubu još analiziraju sve informacije u vezi sa seks-skandalom u koji je Vranješ umešan i da će se oglasiti i doneti odluku kada budu imali celu sliku i sve informacije.

SVI ISPADI OGNJENA VRANJEŠA

Belgijski mediji o reprezentativcu BiH pišu pod naslovima "novi skandal fudbalera Anderlehta", podsećajući na neke njegove ranije ispade.

Ovaj nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je bio razapet u BiH zbog tetovaže četničkog oficira Momčila Đujića, pa su u izveštajima u pojedinim medijima izbegavali da pomenu njegovo ime, nego su za njega pisali "fudbaler sa brojem 6".

Svojevremeno je iznervirao i hrvatsku javnost, jer je 2010. godine kao igrač moldavskog Šerifa slavio pobedu nad Dinamom u Zagrebu u kvalifikacijama za Ligu šampiona u majici navijačke grupe Delije.

"Majicu sa srpskim obeležjima i natpisom Delije dobio sam od navijača Crvene zvezde kao znak zahvalnosti što sam bio član crveno-belih. Odlučio sam da je obučem i nadao sam se potajno prolazu. Na kraju je sve lepo ispalo. Ućutkali smo Zagrepčane i prošli dalje. Bio je to prelep osećaj", rekao je Vranješ.

Pre pet godina izvređao je tadašnjeg sportskog direktora Partizana Alberta Nađa koji je rekao da Vranješ nije interesantan Partizanu. Rekao je da "Partizan mrzi iz dna duše", a Nađa je nazvao "klempavim".

Ponovo je izazvao oštra reagovanja javnosti u BiH zbog tetovaže granica Republike Srpske, ali je posle pritiska Fudbalskog saveza BiH "prepravio" tetovažu.

Nastavio je da pravi probleme i kao igrač atinskog AEK-a kada se sukobio sa trenerom Manuelom Himenezom, a umalo je došlo i do fizičkog obračuna, koje su sprečili saigrači. Vranješ je bio ljut što je bio zamenjen u poluvremenu jedne utakmice.

I konačno, u septembru 2018. godine osuđen je na uslovnu zatvorsku kaznu koja će biti primenjena ukoliko Banjalučanin ponovi prekršaj u Grčkoj, zbog podsticanja mržnje preko društvenih mreža.

On je na svom instagramu postavio scenu sa tribina utakmice svog bivšeg kluba AEK-a i Ajaksa, kada je objavom "Dobrodošli u pakao", javno podržao bacanje molotovljevog koktela na tribinu sa holandskim navijačima. 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Xx

17.01.2019 20:43

pa ovom covjeku nije mjesto na fudbalskim terenima za njim place psihijatrija

ODGOVORITE
Name

Jelena

18.01.2019 18:15

je obučna funjara ,navukla mlado meso... nek je je izblamirao ...šta je tražila to je dobula .. mlad ,jak..

Name

Sale

17.01.2019 20:55

Ma ova budala od covjeka nije vredno komentara

ODGOVORITE
Name

Pp

17.01.2019 21:49

Podrska za Ognjena.

ODGOVORITE
Name

mladen

20.01.2019 00:39

Sta je skrgetusa umislila ? Drska i. Utripovana umisljena praznoglava sova . Trosila te novce za smijeh od garderobe kao da je u Amsterdamu na poslicu , bez ukusa i stila sa reklamom mljekarske industrije i umislila da je treba atrebala da cuva te dve devojcice i tog magarca sto oprsta zaradila kopacku .

ODGOVORITE