Гомеш признаје: Јој, што не волим снијег!

"Други играчи су на то навикли и научени су од малена на такве услове тренинга и утакмица, а ја до сада нисам имао прилику да се сретнем са овом врстом зимских чаролија", каже нападач са Зеленортских Острва.

Фудбал 15.01.2019 | 17:15
Гомеш признаје: Јој, што не волим снијег!
Нападач Партизана Рикардо Гомеш придружио саиграчима два дана после званичне прозивке у СЦ Телеоптик, а једино што му не прија јесте снежни покривач, са којим се први пут суочио у последњем колу јесењег дела сезоне.

Ледено је и на старту зимско припремног периода.

"Морам признати да ми је веома тешко, јер се први пут сусрећем са снегом на терену, али се навикавам полако. Други играчи су на то навикли и научени су од малена на такве услове тренинга и утакмица, а ја до сада нисам имао прилику да се сретнем са овом врстом зимских чаролија. Мислим да ћу заувек памтити последњу утакмицу у првенству, која је личила на зачарани град у Хумској, а не на фудбалски терен. Наравно да су играчи користили прилику да ме неколико пута гађају грудвама, али им ни ја нисам остао дужан, када сам се привикао на све. Све у сврху шале и добре атмосфере. Свиђа ми се веома Београд, људи су љубазни, прате фудбал и препознају ме када се негде појавим. Ето, једино што ми мало смета је ниска температура, али и то ће проћи", рекао је Гомеш.

Боравак у родној земљи је био више него пријатан за одличног нападача.

"Празнике сам провео са породицом на топлим Зеленортским Острвима и заиста ми је пријало после завејаног града. Видео сам се са пријатељима, одиграли смо и неке хуманитарне утакмице и једноставно скренули мисли од свакодневице. Они су остали сада у Португалу, али ће се убрзо придружити, пошто је ово период када имамо по два тренинга дневно, читав дан проводимо у центру и онда је лакше да буду ван Београда", поручује Рикардо Гомеш.

Извор: моззартспорт

Фото: МН пресс

Коментари / 0

Оставите коментар