Gomeš priznaje: Joj, što ne volim snijeg!

"Drugi igrači su na to navikli i naučeni su od malena na takve uslove treninga i utakmica, a ja do sada nisam imao priliku da se sretnem sa ovom vrstom zimskih čarolija", kaže napadač sa Zelenortskih Ostrva.

Fudbal 15.01.2019 | 17:15
Gomeš priznaje: Joj, što ne volim snijeg!
Napadač Partizana Rikardo Gomeš pridružio saigračima dva dana posle zvanične prozivke u SC Teleoptik, a jedino što mu ne prija jeste snežni pokrivač, sa kojim se prvi put suočio u poslednjem kolu jesenjeg dela sezone.

Ledeno je i na startu zimsko pripremnog perioda.

"Moram priznati da mi je veoma teško, jer se prvi put susrećem sa snegom na terenu, ali se navikavam polako. Drugi igrači su na to navikli i naučeni su od malena na takve uslove treninga i utakmica, a ja do sada nisam imao priliku da se sretnem sa ovom vrstom zimskih čarolija. Mislim da ću zauvek pamtiti poslednju utakmicu u prvenstvu, koja je ličila na začarani grad u Humskoj, a ne na fudbalski teren. Naravno da su igrači koristili priliku da me nekoliko puta gađaju grudvama, ali im ni ja nisam ostao dužan, kada sam se privikao na sve. Sve u svrhu šale i dobre atmosfere. Sviđa mi se veoma Beograd, ljudi su ljubazni, prate fudbal i prepoznaju me kada se negde pojavim. Eto, jedino što mi malo smeta je niska temperatura, ali i to će proći", rekao je Gomeš.

Boravak u rodnoj zemlji je bio više nego prijatan za odličnog napadača.

"Praznike sam proveo sa porodicom na toplim Zelenortskim Ostrvima i zaista mi je prijalo posle zavejanog grada. Video sam se sa prijateljima, odigrali smo i neke humanitarne utakmice i jednostavno skrenuli misli od svakodnevice. Oni su ostali sada u Portugalu, ali će se ubrzo pridružiti, pošto je ovo period kada imamo po dva treninga dnevno, čitav dan provodimo u centru i onda je lakše da budu van Beograda", poručuje Rikardo Gomeš.

Izvor: mozzartsport

Foto: MN press

Komentari / 0

Ostavite komentar