Митровић се потукао са Камаром - на јоги!

Српски репрезентативац, Александар Митровић, физички се сукобио са саиграчем из Фулама, Абубакаром Камаром, на клупском часу јоге, пише британски таблоид Сан.  Митровић хватао за гушу Камару због инструктора јоге?! Ранијери тера Француза из Фулама! Невероватна гласина стиже нам из Енглеске! Туча у Фуламу: Митар је опростио пенал, не и учитељицу! Саиграчи су морали да раздвајају двојицу нападача током часа јоге, након што је Француз према писању "Тхе Даилy Маила" изиритирао српског центарфора непристојним понашањем према дами, ангажованој да помогне играчима у опуштању.

Фудбал 15.01.2019 | 21:35
Митровић се потукао са Камаром - на јоги!
Како се наводи, Митровић је реаговао јер се Камара непристојно понашао према инструктору јоге после чега су кренули да се хватају за врат, па су остали фудбалери из екипе морали да их раздвоје пред менаџером Клаудијем Ранијеријем.

Зато Камара није био у конкуренцији за меч против Барнлија за викенд, а Ранијери је спреман и да га прода у други клуб у овом прелазном року.

Инцидент се догодио само неколико недеља након промашеног пенала Камаре против Хадерсфилда, када је "отео" Митровићу ударац са 11 метара, а онда је Србин голом у финишу донео победу лондонском тиму.

Јесте мало таблоидно - најблаже речено – али ако је тачно имаће и фудбалске реперкусије, јер је Клаудио Ранијери после најновијег иступа Абубакара Камаре наводно решио да овог јануара по сваку цену прода проблематичног Француза. Чаша се, пише Сан, прелила после наводног физичког обрачуна са нашимАлександром Митровићем током прошле недеље.

Фуламов нападачки тандем су наводно морали да раздвајају саиграчи, пошто су се Митровић и Камара, народски речено, дохватили за гушу. И то на јоги?! Опет наводно, Митровић је започео фрку зато што јеКамара био непристојан према инструктору јоге. Или инструкторки, најмање је битно.

Судећи по тексту најтиражнијег острвског листа Камара заиста јесте претерао, јер Сан пише и да је шеф стручног штаба Клаудио Ранијери изгубио стрпљење и од Управе затражио јануарски трансфер за 23-годишњег играча. Јавно га је уосталом критиковао још када се на утакмици са Хадерсфилдом Камара отимао око лопте са Митровићем тражећи да баш он изведе једанаестерац, иако се у Фуламу зна да је то право резервисано за српског репрезентативца.

Камара је промашио, Ранијери је после меча рекао да је у том тренутку пожелео да “убије“ некадашњег Монаковог нападача.

Очигледно да је тај нагод на часу јоге добио и Митровић. Баш због тог инцидента Камара није био у протоколу за суботњу утакмицу са Барнлијем. Незгодан темперамент опасно прети да му угрози премијерлигашку каријеру.

Опростио му је пенал, али не и учитељицу јоге!

Наш фудбалер Александар Митровић (24), изгледа, није више могао да толерише понашање годину дана млађег саиграча, Абубакара Камаре!

Изиритиран непристојним опхођењем Фрацуза према учитељици јоге, дами коју је менаџер Клаудио Ранијери ангажовао како би помогла фудбалерима Фулама да се опусте, истегну, сконцентришу и опораве од напорних тренинга и стресних утакмица, Србин је према писању "Тхе Даилy Маила" насрнуо на колегу из напада, "дохватили су се за гушу" и попустили тек када су их саиграчи раздвојили.

Тензија на "Крејвен котиџу" по свему судећи достигла је врхунац почетком ове недеље, након још једног пораза у Премијер лиги, овог пута од Барнлија (2:1), који је бело-црне оставио на претпоследњем месту са пет бодова заостатка за тимовима "изнад црте", Саутемптоном и Кардифом.

Амбициозни власник клуба из центра Лондона, Шахид Кан, "спискао" је преко 150 милиона фунти летос како би ојачао састав који је под вођством нашег тренера, Славише Јокановића, изборио клубу повратак у Премијер лигу после четири године у Чемпионшипу.

Велики број нових лица у свлачионици није само негативно утицао на атмосферу међу првотимцима, већ и на карактер екипе на терену, па је због серије лоших резултата цех морао да плати менаџер Јокановић, но... Долазак искусног Ранијерија, човека који је са Лестером приредио сензацију у сезони 2015/16, за сада није поправио ни односе у тиму, ни игру екипе.

Напротив!

Иако је Ранијери био изричит да једанаестерце у Фуламу изводи нападач репрезентације Србије, Камара је 29. децембра на важном дербију зачеља са Хадерсфилдом отео лопту популарном "Митроголу" и после непријатне расправе у 82. минуту при резултату 0:0... одлучио да сам изведе пенал!

Наравно, промашио је и довео до лудила навијаче на "Котиџу", али је Фулам у лудој завршници ипак стигао до злата вредна три бода и то Митровићевим голом у надокнади.

Још један лондонски таблоид, "Тхе Сун", писао је претходних дана да је Ранијери одлучио да још ове зиме прода Камару.

Наш центарфор тада је прославио гол управо са Камаром и показао да му није замерио на себичлуку, што се никако није могло рећи за Ранијерија. Италијан је "киптео од беса" после сусрета, потом и суспендовао ратоборног Камару, а када се бивши нападач Монака, Кортрајка и Амиена вратио међу првотимце - догодио се нови инцидент.

Видећемо како ће Ранијери поступити овог пута…

Камара је ове сезоне постигао пет погодака на 15 наступа, од чега три у Премијер лиги, док је у Чемпионшипу лане имао скор од седам голова на 32 наступа. Митровић је у Фулам стигао пре годину дана као позајмљен фудбалер Њукасла и у пролећном делу сезоне помогао промоцији екипе у елитни ранг са 12 голова на 20 наступа.

То је било довољно за Кана да отвори преговоре са "свракама" и, на крају, откупи Митровићев уговор за 22 милиона евра, што се испоставило као једно од бољих куповина прошлог лета јер је љубимац навијача постигао осам лигашких голова ове сезоне на 22 наступа.

Први је стрелац екипе у Премијер лиги испред Андреа Ширлеа (5) и Камаре (3), док су сви остали постигли збирно пет голова.

Извор: Б92/моззартспорт/мондо.рс

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар