Mitrović se potukao sa Kamarom - na jogi!

Srpski reprezentativac, Aleksandar Mitrović, fizički se sukobio sa saigračem iz Fulama, Abubakarom Kamarom, na klupskom času joge, piše britanski tabloid San.  Mitrović hvatao za gušu Kamaru zbog instruktora joge?! Ranijeri tera Francuza iz Fulama! Neverovatna glasina stiže nam iz Engleske! Tuča u Fulamu: Mitar je oprostio penal, ne i učiteljicu! Saigrači su morali da razdvajaju dvojicu napadača tokom časa joge, nakon što je Francuz prema pisanju "The Daily Maila" iziritirao srpskog centarfora nepristojnim ponašanjem prema dami, angažovanoj da pomogne igračima u opuštanju.

Fudbal 15.01.2019 | 21:35
Mitrović se potukao sa Kamarom - na jogi!
Kako se navodi, Mitrović je reagovao jer se Kamara nepristojno ponašao prema instruktoru joge posle čega su krenuli da se hvataju za vrat, pa su ostali fudbaleri iz ekipe morali da ih razdvoje pred menadžerom Klaudijem Ranijerijem.

Zato Kamara nije bio u konkurenciji za meč protiv Barnlija za vikend, a Ranijeri je spreman i da ga proda u drugi klub u ovom prelaznom roku.

Incident se dogodio samo nekoliko nedelja nakon promašenog penala Kamare protiv Hadersfilda, kada je "oteo" Mitroviću udarac sa 11 metara, a onda je Srbin golom u finišu doneo pobedu londonskom timu.

Jeste malo tabloidno - najblaže rečeno – ali ako je tačno imaće i fudbalske reperkusije, jer je Klaudio Ranijeri posle najnovijeg istupa Abubakara Kamare navodno rešio da ovog januara po svaku cenu proda problematičnog Francuza. Čaša se, piše San, prelila posle navodnog fizičkog obračuna sa našimAleksandrom Mitrovićem tokom prošle nedelje.

Fulamov napadački tandem su navodno morali da razdvajaju saigrači, pošto su se Mitrović i Kamara, narodski rečeno, dohvatili za gušu. I to na jogi?! Opet navodno, Mitrović je započeo frku zato što jeKamara bio nepristojan prema instruktoru joge. Ili instruktorki, najmanje je bitno.

Sudeći po tekstu najtiražnijeg ostrvskog lista Kamara zaista jeste preterao, jer San piše i da je šef stručnog štaba Klaudio Ranijeri izgubio strpljenje i od Uprave zatražio januarski transfer za 23-godišnjeg igrača. Javno ga je uostalom kritikovao još kada se na utakmici sa Hadersfildom Kamara otimao oko lopte sa Mitrovićem tražeći da baš on izvede jedanaesterac, iako se u Fulamu zna da je to pravo rezervisano za srpskog reprezentativca.

Kamara je promašio, Ranijeri je posle meča rekao da je u tom trenutku poželeo da “ubije“ nekadašnjeg Monakovog napadača.

Očigledno da je taj nagod na času joge dobio i Mitrović. Baš zbog tog incidenta Kamara nije bio u protokolu za subotnju utakmicu sa Barnlijem. Nezgodan temperament opasno preti da mu ugrozi premijerligašku karijeru.

Oprostio mu je penal, ali ne i učiteljicu joge!

Naš fudbaler Aleksandar Mitrović (24), izgleda, nije više mogao da toleriše ponašanje godinu dana mlađeg saigrača, Abubakara Kamare!

Iziritiran nepristojnim ophođenjem Fracuza prema učiteljici joge, dami koju je menadžer Klaudio Ranijeri angažovao kako bi pomogla fudbalerima Fulama da se opuste, istegnu, skoncentrišu i oporave od napornih treninga i stresnih utakmica, Srbin je prema pisanju "The Daily Maila" nasrnuo na kolegu iz napada, "dohvatili su se za gušu" i popustili tek kada su ih saigrači razdvojili.

Tenzija na "Krejven kotidžu" po svemu sudeći dostigla je vrhunac početkom ove nedelje, nakon još jednog poraza u Premijer ligi, ovog puta od Barnlija (2:1), koji je belo-crne ostavio na pretposlednjem mestu sa pet bodova zaostatka za timovima "iznad crte", Sautemptonom i Kardifom.

Ambiciozni vlasnik kluba iz centra Londona, Šahid Kan, "spiskao" je preko 150 miliona funti letos kako bi ojačao sastav koji je pod vođstvom našeg trenera, Slaviše Jokanovića, izborio klubu povratak u Premijer ligu posle četiri godine u Čempionšipu.

Veliki broj novih lica u svlačionici nije samo negativno uticao na atmosferu među prvotimcima, već i na karakter ekipe na terenu, pa je zbog serije loših rezultata ceh morao da plati menadžer Jokanović, no... Dolazak iskusnog Ranijerija, čoveka koji je sa Lesterom priredio senzaciju u sezoni 2015/16, za sada nije popravio ni odnose u timu, ni igru ekipe.

Naprotiv!

Iako je Ranijeri bio izričit da jedanaesterce u Fulamu izvodi napadač reprezentacije Srbije, Kamara je 29. decembra na važnom derbiju začelja sa Hadersfildom oteo loptu popularnom "Mitrogolu" i posle neprijatne rasprave u 82. minutu pri rezultatu 0:0... odlučio da sam izvede penal!

Naravno, promašio je i doveo do ludila navijače na "Kotidžu", ali je Fulam u ludoj završnici ipak stigao do zlata vredna tri boda i to Mitrovićevim golom u nadoknadi.

Još jedan londonski tabloid, "The Sun", pisao je prethodnih dana da je Ranijeri odlučio da još ove zime proda Kamaru.

Naš centarfor tada je proslavio gol upravo sa Kamarom i pokazao da mu nije zamerio na sebičluku, što se nikako nije moglo reći za Ranijerija. Italijan je "kipteo od besa" posle susreta, potom i suspendovao ratobornog Kamaru, a kada se bivši napadač Monaka, Kortrajka i Amiena vratio među prvotimce - dogodio se novi incident.

Videćemo kako će Ranijeri postupiti ovog puta…

Kamara je ove sezone postigao pet pogodaka na 15 nastupa, od čega tri u Premijer ligi, dok je u Čempionšipu lane imao skor od sedam golova na 32 nastupa. Mitrović je u Fulam stigao pre godinu dana kao pozajmljen fudbaler Njukasla i u prolećnom delu sezone pomogao promociji ekipe u elitni rang sa 12 golova na 20 nastupa.

To je bilo dovoljno za Kana da otvori pregovore sa "svrakama" i, na kraju, otkupi Mitrovićev ugovor za 22 miliona evra, što se ispostavilo kao jedno od boljih kupovina prošlog leta jer je ljubimac navijača postigao osam ligaških golova ove sezone na 22 nastupa.

Prvi je strelac ekipe u Premijer ligi ispred Andrea Širlea (5) i Kamare (3), dok su svi ostali postigli zbirno pet golova.

Izvor: B92/mozzartsport/mondo.rs

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar