Васа Мицић највише напредовао у Евролиги!

Половина менаџера бирала. . .  Кошаркаш Анадолу Ефеса проглашен је од стране генералних менаџера клубова признање за играча који је највише напредовао у Евролиги.

Кошарка 17.01.2019 | 15:30
Васа Мицић највише напредовао у Евролиги!
Српски плејмејкер још од прошле сезоне у Жалгирису, али је ове посебно "експлодирао" и неретко је најбољи појединац у тиму Ергина Атамана.

Мицић је добио пола гласова генералних менаџера, а поред њега су се у конкуренцији нашли и Мајк Џејмс и Никола Милутинов, први из Олимпије Милано, други из Олимпијакоса.

Саиграч Николе Милутинова из Олимпијакоса Василис Спанулис изгласан је као најбољи вођа тима, а менаџери су бирали и најспектакуларније играче, дефанзивце, скакаче.

Спанулис је иза себе оставио Серхија "Ћаћа" Родригеса из екипе ЦСКА, те Фенеровог Костаса Слукаса и Реаловог Серхија Љуља.

Некадашњи други пик из НБА и саиграч Леброна Џејмса Дерик Вилијамс који се ове сезоне истакао неколицином монструозних закуцавања изабран је за најспектакуларнијег.

Друштво му и у тој конкуренцији прави Џејмс, док су најбољи шутер и најбољи скакач Џејси Керол и Венсан Поарије. Најкориснији играч је за сада Јан Весели, док је Ник Калатис из Панатинаикоса најбољи асистент Евролиге.

Да подсетимо, Мицићев Ефес тренутно заузима четврто место у Евролиги са 12 победа и шест пораза.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар