Vasa Micić najviše napredovao u Evroligi!

Polovina menadžera birala. . .  Košarkaš Anadolu Efesa proglašen je od strane generalnih menadžera klubova priznanje za igrača koji je najviše napredovao u Evroligi.

Košarka 17.01.2019 | 15:30
Vasa Micić najviše napredovao u Evroligi!
Srpski plejmejker još od prošle sezone u Žalgirisu, ali je ove posebno "eksplodirao" i neretko je najbolji pojedinac u timu Ergina Atamana.

Micić je dobio pola glasova generalnih menadžera, a pored njega su se u konkurenciji našli i Majk Džejms i Nikola Milutinov, prvi iz Olimpije Milano, drugi iz Olimpijakosa.

Saigrač Nikole Milutinova iz Olimpijakosa Vasilis Spanulis izglasan je kao najbolji vođa tima, a menadžeri su birali i najspektakularnije igrače, defanzivce, skakače.

Spanulis je iza sebe ostavio Serhija "Ćaća" Rodrigesa iz ekipe CSKA, te Fenerovog Kostasa Slukasa i Realovog Serhija Ljulja.

Nekadašnji drugi pik iz NBA i saigrač Lebrona Džejmsa Derik Vilijams koji se ove sezone istakao nekolicinom monstruoznih zakucavanja izabran je za najspektakularnijeg.

Društvo mu i u toj konkurenciji pravi Džejms, dok su najbolji šuter i najbolji skakač Džejsi Kerol i Vensan Poarije. Najkorisniji igrač je za sada Jan Veseli, dok je Nik Kalatis iz Panatinaikosa najbolji asistent Evrolige.

Da podsetimo, Micićev Efes trenutno zauzima četvrto mesto u Evroligi sa 12 pobeda i šest poraza.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar