Клопов кум поднио оставку!

Хадерсфилд од синоћ нема тренера. . . !

Фудбал 15.01.2019 | 15:45
Клопов кум поднио оставку!
Дејвид Вагнер званично више није тренер Хадерсфилда. Немачки стручлњак и кум Јиргена Клопа, који је пре годину и по дана увео овај клуб у Премијер лигу, поднео је оставку и напустио кормило Теријера, последњепласираног тима у Премијер лиги.

Немца америчког порекла скупо је коштала серија од десет утакмица без победе у којој је забележио чак девет неуспеха. Бод освојен у суботу на гостовању против Кардифа (0:0) није му помогао да сачува посао, а у објави на сајту Хадерсфилда наводи се да је уговор с тренером раскинут споразумно.

Председник Дин Хојл захвалио се Немцу на сарадњи.

"Под Дејвидовим вођством издигли смо овај клуб на највиши ниво у протеклих 50 година и створили јединствена сећања која ће трајати вечно. Његови резултати га с правом сврставају међу највеће менаџере у историји Хадерсфилда, међу људе као што су Херберт Чапман или Мик Бакстон, легенде које су измениле имиџ овог клуба. Нисам имао намеру да га сменим ове сезоне, рекао сам то много пута. Сам је дошао код мене и рекао да жели да прекинемо сарадњу. Не могу довољно да му захвалим за све што је урадио за нас. Ово је тужан дана за Хадерсфилд, али морамо да гледамо у будућност. То је фудбал", рекао је Хојл.

Марк Хадсон, тренер развојног тима Хадерсфилда, водиће екипу на наредном мечу против Манчестер Ситија који се игра у недељу од 14.30 часова.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар