Видео: Туча родитеља 14-огодишњака на ватерполу!

Потукли се родитељи 14-годишњих ватерполиста Партизана и Београда! Утакмица 14-годишњих ватерполиста Партизана и Београда прекинута је због опште туче родитеља на трибинама базена на Бањици.  Невероватне сцене на базену на Бањици.  ВК Партизан о тучи: Ово је шамар за наш систем! Поводом туче родитеља на ватерполо утакмици на Бањици, саопштењем се огласио ВК Партизан који је оценио да је "ударен велики шамар систему" тог клуба. "Драги родитељи, не учите децу да ствари решавају тучом!" Бруке једне: Родитељи се побили на ватерполо утакмици своје деце! Велики скандал на Бањици. . .

Остали спортови 14.01.2019 | 18:15
Видео: Туча родитеља 14-огодишњака на ватерполу!
На снимку који кружи интернетом види се физички сукоб две стране, због чега је морала да интервенише полиција.

Меч је прекинут два и по минута пре краја при резултату 5:5 и према писању Спортског журнала биће настављен вечерас.

Родитељи ватерполиста Партизана и Београда узраста до 14 година потукли су се на трибинама базена на Бањици. 

И док су малишани играли, родитељи су се жестоко сукобили, а у тучи су учествовале и мајке, преноси "Курир".   

Полиција је интервенисала, а хитна помоћ је морала да укаже помоћ повређенима.

Гледали смо овакве сцене на фудбалу, било је озбиљних сукоба родитеља; било је непријатности и те како на кошаркашким утакмицама, рукометним, ево синоћ били смо сведоци опште туче и на утакмици 14-годишњака у ватерполу?! 

Брука и срамота која ће се памтити, поготово што је забележена једним видео-клипом. 

Скандал се догодио на Бањици, на сусрету младих тимова Партизана и Београда и то у мечу који апсолутно ништа није одлучивао?! То није сметало појединим родитељима - мада се на крају све претворило у општу тучу - да после жучне распаве као аргументацију употребе и песнице. Утакмица је због инцидента прекинута при резлтату 5:5. 

И тако, док су се родитељи тукли, за косе вукли и уопште брукали, њихова деца из базена посматрала су дешавања на трибинама.

На крају је морала и полиција да реагује...



ВК Партизан о тучи: Ово је шамар за наш систем! Поводом туче родитеља на ватерполо утакмици на Бањици, саопштењем се огласио ВК Партизан који је оценио да је "ударен велики шамар систему" тог клуба. "Драги родитељи, не учите децу да ствари решавају тучом!"

Није реткост да се на утакмицама млађих категорија у разним спортовима дешавају разни инциденти у којима су главни актери родитељи деце.

Не дешава се, међутим, често да тако нешто гледамо у ватерполу, а догодило се! На мечу ватерполиста Партизана и Београда (узраст до 14 година) избила је туча родитеља на трибини, у којој су учествовале чак и мајке појединих младих ватерполиста!

Тим поводом огласио се саопштењем ВК Партизан који је родитељима поручио да "своје неостварене амбиције не преносе на децу" и да "не уче децу да се ствари решавају на тај начин".

"Ватерполо Клуб Партизан је одувек био синоним за успех, рад, посвећеност и дисциплину. Клуб који је изнедрио највеће ватерполо асове свих времена. Клуб који је кроз године био стуб наше ватерполо репрезентације. Клуб где се склапају права пријатељства, где се учи систем 'сви за једног, један за све'. Немили догађај који се догодио на нашем базену је велики шамар нашем систему", пише у саопштењу ВК Партизан.

Клуб се директно обрато родитељима:

"Драги родитељи,

можда је ваше дете створено да буде писац, лекар, обућар, кошаркаш. Наше неостварене амбиције не треба да преносимо на те младе људе и учимо их погрешним вредностима. Ниси бољи уколико повредиш противника, ниси јачи ако примењујеш силу. ВК Партизан је увек имао за циљ да сколни децу са улице и усади им праве вредности. Не учите децу да се ствари решавају овако, овом свету нема помоћи ако се томе уз заједничку борбу не стане на пут! Помозите нам да заједно правимо животне шампионе, за нас је свако дете посебно и заслужује шансу да своје детињство проведе најбезбрижније што може! Изаберимо прави пут, частан и дајмо сви по мало допринос у побољшању дечијег одрастања".

Извор: Б92/мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар