Video: Tuča roditelja 14-ogodišnjaka na vaterpolu!

Potukli se roditelji 14-godišnjih vaterpolista Partizana i Beograda! Utakmica 14-godišnjih vaterpolista Partizana i Beograda prekinuta je zbog opšte tuče roditelja na tribinama bazena na Banjici.  Neverovatne scene na bazenu na Banjici.  VK Partizan o tuči: Ovo je šamar za naš sistem! Povodom tuče roditelja na vaterpolo utakmici na Banjici, saopštenjem se oglasio VK Partizan koji je ocenio da je "udaren veliki šamar sistemu" tog kluba. "Dragi roditelji, ne učite decu da stvari rešavaju tučom!" Bruke jedne: Roditelji se pobili na vaterpolo utakmici svoje dece! Veliki skandal na Banjici. . .

Ostali sportovi 14.01.2019 | 18:15
Video: Tuča roditelja 14-ogodišnjaka na vaterpolu!
Na snimku koji kruži internetom vidi se fizički sukob dve strane, zbog čega je morala da interveniše policija.

Meč je prekinut dva i po minuta pre kraja pri rezultatu 5:5 i prema pisanju Sportskog žurnala biće nastavljen večeras.

Roditelji vaterpolista Partizana i Beograda uzrasta do 14 godina potukli su se na tribinama bazena na Banjici. 

I dok su mališani igrali, roditelji su se žestoko sukobili, a u tuči su učestvovale i majke, prenosi "Kurir".   

Policija je intervenisala, a hitna pomoć je morala da ukaže pomoć povređenima.

Gledali smo ovakve scene na fudbalu, bilo je ozbiljnih sukoba roditelja; bilo je neprijatnosti i te kako na košarkaškim utakmicama, rukometnim, evo sinoć bili smo svedoci opšte tuče i na utakmici 14-godišnjaka u vaterpolu?! 

Bruka i sramota koja će se pamtiti, pogotovo što je zabeležena jednim video-klipom. 

Skandal se dogodio na Banjici, na susretu mladih timova Partizana i Beograda i to u meču koji apsolutno ništa nije odlučivao?! To nije smetalo pojedinim roditeljima - mada se na kraju sve pretvorilo u opštu tuču - da posle žučne raspave kao argumentaciju upotrebe i pesnice. Utakmica je zbog incidenta prekinuta pri rezltatu 5:5. 

I tako, dok su se roditelji tukli, za kose vukli i uopšte brukali, njihova deca iz bazena posmatrala su dešavanja na tribinama.

Na kraju je morala i policija da reaguje...



VK Partizan o tuči: Ovo je šamar za naš sistem! Povodom tuče roditelja na vaterpolo utakmici na Banjici, saopštenjem se oglasio VK Partizan koji je ocenio da je "udaren veliki šamar sistemu" tog kluba. "Dragi roditelji, ne učite decu da stvari rešavaju tučom!"

Nije retkost da se na utakmicama mlađih kategorija u raznim sportovima dešavaju razni incidenti u kojima su glavni akteri roditelji dece.

Ne dešava se, međutim, često da tako nešto gledamo u vaterpolu, a dogodilo se! Na meču vaterpolista Partizana i Beograda (uzrast do 14 godina) izbila je tuča roditelja na tribini, u kojoj su učestvovale čak i majke pojedinih mladih vaterpolista!

Tim povodom oglasio se saopštenjem VK Partizan koji je roditeljima poručio da "svoje neostvarene ambicije ne prenose na decu" i da "ne uče decu da se stvari rešavaju na taj način".

"Vaterpolo Klub Partizan je oduvek bio sinonim za uspeh, rad, posvećenost i disciplinu. Klub koji je iznedrio najveće vaterpolo asove svih vremena. Klub koji je kroz godine bio stub naše vaterpolo reprezentacije. Klub gde se sklapaju prava prijateljstva, gde se uči sistem 'svi za jednog, jedan za sve'. Nemili događaj koji se dogodio na našem bazenu je veliki šamar našem sistemu", piše u saopštenju VK Partizan.

Klub se direktno obrato roditeljima:

"Dragi roditelji,

možda je vaše dete stvoreno da bude pisac, lekar, obućar, košarkaš. Naše neostvarene ambicije ne treba da prenosimo na te mlade ljude i učimo ih pogrešnim vrednostima. Nisi bolji ukoliko povrediš protivnika, nisi jači ako primenjuješ silu. VK Partizan je uvek imao za cilj da skolni decu sa ulice i usadi im prave vrednosti. Ne učite decu da se stvari rešavaju ovako, ovom svetu nema pomoći ako se tome uz zajedničku borbu ne stane na put! Pomozite nam da zajedno pravimo životne šampione, za nas je svako dete posebno i zaslužuje šansu da svoje detinjstvo provede najbezbrižnije što može! Izaberimo pravi put, častan i dajmo svi po malo doprinos u poboljšanju dečijeg odrastanja".

Izvor: B92/mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar