Без детаља о путу у Београд

Предсједник ХДЗ-а БиХ и ХНС-а Драган Човић потврдио је данас у Мостару да је након присуства обиљежавању Дана Републике Српске у Бањалуци отпутовао у Београд, али није прецизирао са ким се конкретно састао у главном граду Србије нити шта су биле теме састанака.

Регион 14.01.2019 | 17:24
Без детаља о  путу у Београд
"Што се тиче мојих путовања и разговора са земљама из окружења, ако сте пратили до сада мој врло јасан став, он је био да уз наш евроатлантски пут и комуникацију коју смо до сада имали, и на мом личном
основу, али и свих других званичника са Брисленом, прије свега су били наши сусједи", казао је Човић новинарима прије почетка сједнице Предсједништва ХДЗ-а БиХ.

Човић је истакао да има редовну личну комуникацију са носиоцима извршне и законодавне власти, те особама из политичког живота из земаља регије - Црне Горе, Србије и Хрватске.

"Тих састанака има јако пуно. Главнина њих је без јавности. То је сасвим логично, јер су службени састанци. Ја ћу и даље те састанке имати. Када, гдје... Не излазим у јавност око тих састанака, и прије 10, 20 дана био сам у Загребу са свим званичницима, па нисмо нигдје казали ништа око тога", навео је Човић.

Он је потврдио да је исту такву имао комуникацију са представницима власти у Србији, као и са представницима власти у Црној Гори.

"То ће се наставити даље. То је на нивоу 10-15 дана одређене комуникације, зависи од времена и пригоде, у различитим облицима", навео је Човић.

Раније је за Вијести.ба из Амбасаде БиХ у Србији потврђено да је Човић 9. и 10. јануара боравио у Београду. Из Амбасаде су нам протврдили да је Човићев долазак у Београду планиран у вечерњим сатима 9. јануара, а да по завршеним активностима планираним за 10. јануар напушта главни град Србије. О програму посјете предсједника ХДЗ-а БиХ Драгана Човића и разговорима које је имао у Београду, Амбасада БиХ у Србији нема информација, као ни шира јавност у БиХ.

(Агенције)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Јасан

14.01.2019 16:48

Ја незнам да ли овај човјек вјерује сам себи или је толики манипулатор да је то савршенство.У дуету са Додиком препишат ће ове политичаре из Федерације да неће знати как се зову.Такве им зврчке вежу да није јасно да ли раде оно што мисле или оно што говоре.Просто је невјероватно који су то лажљивци и диктатори да вец угрожавају Вучића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пендула

14.01.2019 16:51

Ако путује народним парама свију нас онда је и дузан образлозити како и засто ,није битно гдје и у коју дрзаву путује .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТврдКоУтвртка

14.01.2019 18:50

Отисао да узме новац, спијуни се тајно плацају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле хасисар

14.01.2019 19:38

Јадан је овај цовиц ко фол он се за несто пита а нико га неферма низаста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будала као и ти

15.01.2019 01:05

Полтрон.

ОДГОВОРИТЕ