АО: Пабло Куевас изненадио Лајовића!

Лајовић заустављен у првом колу Аустралијан опена.  Српски тенисер Душан Лајовић није успео да се пласира у друго коло Аустралијан опена, пошто је у три сета од њега био бољи Пабло Куевас.  Недуго после елиминације првог, Србија остала и без Лајовића у мушком синглу на Аустралијан опену.

Тенис 14.01.2019 | 15:00
АО: Пабло Куевас изненадио Лајовића!
"Дуци" одиграо је слабу партију и тенисер из Ургваја на крају је заслужено славио, 6:4, 7:5, 6:1.

Увек је Лајовић био у заостатку и корак иза Куеваса. Током првог и другог сета је успевао да се некако врати, али је увек при крају попуштао.

У трећем сету ни то није био случај. Душан је био деконцентрисан, ударао је лоше лоптицу и Уругвајац је трећи сет добио убедљиво са 6:1.

Први гренд слем у сезони није добро почео по српске тенисере. Миомир Кецмановић није се дуго задржао на терену против Фернанда Вердаска, а још краће је био Душан Лајовић, 46. на АТП листи.

Пабло Куевас, Уругвајац са 94. позицијом на АТП листи, славио је у три сета и то прилично убедљиво за нешто више од два сата игре. За 6:4, 7:5 и 6:1 била су му је потребна тек четири минута у трећем сату.

Уругвајски тенисер ће у другом колу опет на Балканца. Постојала је могућност да то буде још један Србин - Јанко Типсаревић, али Бугарин Григор Димитров ипак није дозволио изненађење.

Лајовић, који ће у јуну напунити 29 година, у Мелбурну никада није успео да оде даље од другог кола.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Иу

14.01.2019 14:08

почишћен

ОДГОВОРИТЕ