AO: Pablo Kuevas iznenadio Lajovića!

Lajović zaustavljen u prvom kolu Australijan opena.  Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u drugo kolo Australijan opena, pošto je u tri seta od njega bio bolji Pablo Kuevas.  Nedugo posle eliminacije prvog, Srbija ostala i bez Lajovića u muškom singlu na Australijan openu.

Tenis 14.01.2019 | 15:00
AO: Pablo Kuevas iznenadio Lajovića!
"Duci" odigrao je slabu partiju i teniser iz Urgvaja na kraju je zasluženo slavio, 6:4, 7:5, 6:1.

Uvek je Lajović bio u zaostatku i korak iza Kuevasa. Tokom prvog i drugog seta je uspevao da se nekako vrati, ali je uvek pri kraju popuštao.

U trećem setu ni to nije bio slučaj. Dušan je bio dekoncentrisan, udarao je loše lopticu i Urugvajac je treći set dobio ubedljivo sa 6:1.

Prvi grend slem u sezoni nije dobro počeo po srpske tenisere. Miomir Kecmanović nije se dugo zadržao na terenu protiv Fernanda Verdaska, a još kraće je bio Dušan Lajović, 46. na ATP listi.

Pablo Kuevas, Urugvajac sa 94. pozicijom na ATP listi, slavio je u tri seta i to prilično ubedljivo za nešto više od dva sata igre. Za 6:4, 7:5 i 6:1 bila su mu je potrebna tek četiri minuta u trećem satu.

Urugvajski teniser će u drugom kolu opet na Balkanca. Postojala je mogućnost da to bude još jedan Srbin - Janko Tipsarević, ali Bugarin Grigor Dimitrov ipak nije dozvolio iznenađenje.

Lajović, koji će u junu napuniti 29 godina, u Melburnu nikada nije uspeo da ode dalje od drugog kola.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Iu

14.01.2019 14:08

počišćen

ODGOVORITE