''Ви мислите да је он идиот, али…''

''Кирјос је Доналд Трамп светског тениса!'' Пат Кеш, освајач Вимблдона из 1987. године, рекао је да његов сународник Ник Кирјос има квалитет да направи врхунску каријеру.

Тенис 15.01.2019 | 15:30
''Ви мислите да је он идиот, али…''
Аустралијанац је пред први Гренд слем сезоне у Мелбурну прокоментарисао понашање Кирјоса и рекао да је то човек који увек изненађује.

Кеш је казао да Кирјос поседује две стране – ону тениску која је изузетна, али и ону карактерну због које често упада у проблеме.

"Он је невероватан таленат, волели гаи ли не. Оно што он доноси на тениски терен тешко је игнорисати. Скоро је као Доналд Трамп тениса, зар не, са свиме ониме што ради и говори. Мислите – овај момак је идиот. Али он може да произведе неке невероватне ствари. Мало је узнемирујуће зашто не може да буде нормалан дуже време. Једноставно му је такав карактер", рекао је Кеш.

Он је додао да млади момак из Канбере мора још много да напредује.

"Увек ће бити на насловним странама. Његов највећи проблем јесте што се мучи да веже неколико добрих мечева. Сјајан је током једног, два или три, али када треба ‘запети’ током меча у пет сетова – напредује, али није ни близу онакав какав може да буде. Варира од фантастичног до потпуно неваспитаног", додао је Кеш.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар