''Vi mislite da je on idiot, ali…''

''Kirjos je Donald Tramp svetskog tenisa!'' Pat Keš, osvajač Vimbldona iz 1987. godine, rekao je da njegov sunarodnik Nik Kirjos ima kvalitet da napravi vrhunsku karijeru.

Tenis 15.01.2019 | 15:30
''Vi mislite da je on idiot, ali…''
Australijanac je pred prvi Grend slem sezone u Melburnu prokomentarisao ponašanje Kirjosa i rekao da je to čovek koji uvek iznenađuje.

Keš je kazao da Kirjos poseduje dve strane – onu tenisku koja je izuzetna, ali i onu karakternu zbog koje često upada u probleme.

"On je neverovatan talenat, voleli gai li ne. Ono što on donosi na teniski teren teško je ignorisati. Skoro je kao Donald Tramp tenisa, zar ne, sa svime onime što radi i govori. Mislite – ovaj momak je idiot. Ali on može da proizvede neke neverovatne stvari. Malo je uznemirujuće zašto ne može da bude normalan duže vreme. Jednostavno mu je takav karakter", rekao je Keš.

On je dodao da mladi momak iz Kanbere mora još mnogo da napreduje.

"Uvek će biti na naslovnim stranama. Njegov najveći problem jeste što se muči da veže nekoliko dobrih mečeva. Sjajan je tokom jednog, dva ili tri, ali kada treba ‘zapeti’ tokom meča u pet setova – napreduje, ali nije ni blizu onakav kakav može da bude. Varira od fantastičnog do potpuno nevaspitanog", dodao je Keš.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar