"Додик ћути јер се плаши Лукача"

-Миле, гдје је Нестао Давор Драгичевић и да ли планирате да га убијете, као што сте убили и његовог сина Давида?

Република Српска 14.01.2019 | 09:07
"Додик ћути јер се плаши Лукача"
-Миле, немој бити наиван - тачно се зна шта Драган Лукач и његова екипа Насилника, Криминалаца, Батинаша… спремају за Давора; Миле, знаш то и ти?!



-Миле, неколико обавјештења, прије питања и додатно пречишчених видео клипова са Трга Крајине, из ноћи 18.03.2018. године!

Обавјештења

-Миле, Дарко Илић и Миодраг Бајић, тада водећи функционери у Специјалном тужилаштву РС, учинили су Драгану Лукачу 2012. године велику услугу када су минимизирали случај проституције (читај и дилања дроге) у Хотелу “Талија”; Тада није ни окрзнут Ђурађ Регодић, сувласник тог објекта, као ни његов кум Драган Лукач.

-Миле, тада је симболично кажњен Младен Иванковић, власник “Дел Капа”, и то за намјештање томболе, што је било одвлачење пажње од проституције (читај и дилања дроге, јер уз елитну проституцију иду и опијати)!

-Миле, сада Лукач отворено заташкава Убиство Давида Драгичевића, у које је до грла умочен Дарко Илић, начелник Управе за организовани криминал, као и Миодраг Бајић, замјеник Републичког јавног тужиоца, који је без икакве спроведене истраге донио Наредбу о неспровођењу истраге против Илића, Дубравка Кременовића и осталих припадника МУП РС.

-Миле, Лукач, Илић, Бајић плус Милан Тегелтија, конзумент свега, један другом враћају услуге тешком злоупотребом институција, а међу тим услугама поодавно су и Убиства, као и њихово заташкавање.

Питања
-Миле, за шта све тебе имају Лукач, Илић, Бајић и Тегелтија, па не смијеш да писнеш?

-Миле, како је, суштински, бити средство наведеног Квартета Зликоваца, а, формално, изигравати њиховог шефа?

-Миле, свима је јасно да се бојиш Лукача, зар ти то није јасно?

-Миле, свима је јасно да Лукач на “кратком ланцу” држи Жеј Зи, зар ти то није јасно?

-Миле, ти знаш ко је убио Давида?!

-Миле, с ким се заиста потукао Давид у “Мети”, 17.03. око 22 часа и 30 минута?

-Миле, Ко је заиста био у “Мети” када је Давид, око пола један ујутро, 18.03., свратио у тај кафе?

-Миле, Ко је све био у “Дел Капу” у ноћи када је отет Давид?

-Миле, Миле, пошто ти све знаш, одговри нам Ко су два “Лица” што посматрају насиље над Давидом Драгичевићем, потом и његово одвођење (против његове воље) у Јеврејску улицу?

-Миле, 12.01.2019. године, објавио сам снимке са Трга Крајине, 18.03.2018., на којима се јасно виде Два Лица како, у 02 часа 28 минута 09 секунди, из правца “Фабрике” иду према мјесту гдје два Насилника (инспектора?”) држе Давида прибијеног уза зид; У исто вријеме из Јеврејске улице на Трг излази група “Батинаша”, прелази га и одлази, ту нема дилеме, иза Металске школе. Јасно је са снимака да носе палице - већина у кишобранима, неки сасвим отворено.

-Миле, та два “Лица” пролазе поред лажних “Малољетника”, који стоје са Особом што шепа, и прилазе на пар метара мјесту гдје два Насилника (сасвим релано инспектори МУП РС), држе прибијеног уза зид Давида Драгичевића.



-Миле, та два “Лица” стају пар корака од Насилника/Инспектора који малтретирају Давида и све посматрају. У једном тренутку, један од њих се приближава скроз до Насилника (инспектора) који држе прикљештеног Давида уза зид.

-Миле, врло битно је ко су та два Лица и због чега их штите Лукач и Илић?

-Миле, зато што је то толико битно приказујем додатно пречишћене снимке, на којима се може, бар један, и голим оком препознати. Познајеш ли га Миле ти или Лукач или Илић или...?

Додатно пречишћени снимци Два Лица која се на Тргу Крајине појављују у 02 часа 28 минута 09 секунди.


















Бонус снимци и Бонус питања

Миле, само за тебе још три снимка: ради се о оној двојици са клупе који су свјетлосним сигналима обавијестили Насилнике да изађу из Јеврејске и ухвате Давида и још двојици, који одлазе за њима; Та сцена, њих четворице, се одиграва између 02 часа 31 минут 15 секунди до 02 часа 32 минута 15 секунди!









Миле, зар ти не дјелује да су и они на истом задатку?

Миле, зар не сматраш да је и превише Зликоваца било те ноћи окупљено око Давида; Толико много њих да није имао шансе. А ти ћутиш, престрављен од Лукача, ништа не чиниш, сем што стављаш Наручиоце Убиства, Убице и њихове саучеснике изнад РС.

Миле, узалуд ми пријетите.

хттпс://слободанвасковиц.блогспот.цом/

Коментари / 118

Оставите коментар
Name

Марqуез

14.01.2019 08:14

Бурле је само фигура вец одавно. Стварна моц се налази код министра полиције, војске (када би имали војску) а не ово сто има само маскирне униформе али не и војницку цаст, директора обавјестајних слузби, сигуросних агенција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

У страха су велике оци

14.01.2019 08:20

Васковиц је у праву,давно је Костресевиц показао Мили снимак.

Name

Ре

14.01.2019 08:42

Он је главни режисер, није он фигура. Савршено је он допустио хаос у свим сферама, како би у том хаос оно што они раде изгледало мање страшно, а и та полиција, политичари, и остали који причају нечим везали па се тако и набацују и афере и увлаче у прљаву причу и сви млади рекционарни људи. Мислим управо, да је и тај младић који се кретао по тим мјестима видјео много, и да је као храбар и поштен момак пао у ту причу.

Name

Ре

14.01.2019 09:07

Помијесали сте лонцице.

Name

Јаста

14.01.2019 10:03

Људи, Бурле србује вец две деценије. Колико је то србовање искрено, ако тај Бурле убија српску децу, туце народ на улици.

Name

Вис

14.01.2019 10:13

Висковиц фуј

Name

Аа

14.01.2019 10:32

Није Миле наиван, он је и створио овај хаос и растурио институције да би лаксе владао јер једино њему и његовим пуленима безакоње иде у корист. Свако има своје мјесто у љествици и Лукац и Бајиц и Илиц и Костресевиц, који је задузен да под контролом дрзи онај дио МУП-а тј дио постених полицајаца који постено и искрено раде свој посао, исто тако треба реци да је Костресевиц и као полицајац и као цовјек суста супротност од Илица, Ликаца и других. Оно сто је мало познато јесте да су бањалуцки инспектори који су осудјени за дрогу радили на овој акцији елитне проституције у хотелу Талија, и да је у елитној проституцији уцествовала и кцерка једне судинице из Бања Луке, па посто су много знали Бајиц, Илиц и компанија уз помоц Дјурица су их затворили на робију, а уз помоц медија срозали моралне и људске врлине да би ако слуцајно проговоре то њихово знање и информације неби имале никаквог смисла послије онаквих натписа и информација у медијима. Мислим да се права истина око убиства Давида никад неце сазнати јер би то водило директно у русење институција, мада по мом мисљењу овакве институције требају само криминалцима. И јос једном немојте бити наивни Миле није нимало глуп и није Лукац створио Милу него Миле Лукаца. Опозиција позива на смјену Лукаца и тиме Додика само висе уздизе изнад криминалаца и уцврсцује му позицију а у ствари је супротно. Сто се тице Илица неби ме зацудило да су он и Миле и неки родјаци јер су Мрцевци и Коцицево јако близу

Name

Сандокан

14.01.2019 10:59

МИЛОРАД ДОДИК Маде ин УСА Произведено:Република Српска Датум производње:1997 Рок употребе:2019 Због наметнутих санкција Путиновој Русији дотицни прозвод је било немогуце извести у Русију па је сходно томе прозвод потребно рециклирати и искористити као ИНДУСТРИЈСКИ СТАЈЊАК.

Name

ре Вис

14.01.2019 11:25

Ста је црвени кмеру радо би га убили а он вам неда мирно спавати. ЗИВИО ВАСКОВИЦ

Name

Ана

14.01.2019 12:17

Волим Републику Српску. Правда за све нестале у рату и послије рата да се расвјетле цињенице нестанка.

Name

Михајло

14.01.2019 12:45

Бурле све зна и ниста несмије кад је довео и руководи мафиом у име РС. Срамота нас бораца ста се десава а ниста не цинимо.

Name

Днк

14.01.2019 13:45

Лукац вс Миле!Борба која траје одавно.Лукац је цак успио и да уцијени и сад дрзи под контролом његову вјерну ЗЦ.Тренутно је тај цовјек јаци и од Додика.

Name

порука батинасима

14.01.2019 15:23

Кад вец пјевате власницима рс..одлазимо да се не вратимо.. као прави адолосценти идите ал на марс па ондје наставите васа срања

Name

...РЕ

15.01.2019 13:53

Додик каже да је проблем формирање власти на нивоу БиХ а ни у РС није много боље.Подијелио је министарства а све остало(Јавна предузећа и установе, дирекције, заводи,агенције...све на чекању)!

Name

Крузни Ток

14.01.2019 08:19

Снимак убиства? Па то су заиста монструми! Поред свега тога власт нема аргументе да доказе супротно. Него предмет из БЛ преусмјерава на "брзу обраду" у ПД? За паметног довољно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

14.01.2019 10:20

Има снимак и тоје за крај снимак убиства којег је видијо додик цвијановицка и радојциц тај снимак вриједи милијонима марака лаи се немозе купити вријеме им истице притисак све веци а знају ста их цека првада

Name

еко-рецyцлинг

14.01.2019 11:56

Гацо тоне са својом аргументацијом све дубље и дубље..

Name

Ре Пантелија

15.01.2019 03:00

За крај чега? Људи моји, ако имате памети, ако имате имало поштовања према Давидовом родитељима, и на крају према свима нама који овај случај пратимо мјесецима, ја вас молим, да се суздржире од оваквих изјава! Па зар ико мисли, да снимак постоји, а да не би досад испливао на свјетло дана? И ријешио ову вишемјесечну агонију?!

Name

Кумиц

15.01.2019 07:46

Снимак постоји. Као доказ наруциоцу да је задатак изврсен. Ста је ту цудно?

Name

Ацо

16.01.2019 07:01

Гледам само како лупетате И како сте само залудјени Давидом. Какав снимак јел га неко видео? Миле се не боји никога то запамтите!

Name

WГД

14.01.2019 08:22

СВЕ ДОКУМЕНТОВАНО ДАЈЕ ВРХ МУПА УМИЈЕШАН У УБИСТВО ДАВИДА ДРАГИЧЕВИЋА ДОДИК ЗНА СВЕ И САМ ЈЕ ЈЕДНА ГРАНА ЗЛА КОЈЕ ВЛАДА Р СРБСКОМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.01.2019 09:07

Кога си ти видио на овим снимцима?

Name

Ре за Ре

14.01.2019 09:44

Ко је на снимцима са Трга? Јес ти кога препознао/ла?

Name

МАНИПУЛАЦИЈЕ.

14.01.2019 10:34

На снимку се ама баш ништа не види и не може закључити,а камоли користити као евентуални доказ пред судом.Уобичајна дешавања у граду у то доба.Ово су само злонамјерне конструкције и манипулације које засигурно не могу служити истини и расвјетљавању случаја.За сав нормалан свијет види се да људи шетају градом, а само болесни умови виде некакве "тајне инспекторе и батинаше".ПРАВДА али не на овај начин заснована на манипулацији и конструкцији болесних умова.

Name

Ре манипулације

14.01.2019 11:16

На снимку се види веци број мускараца са "кисобранима". Нису конструкције у питању вец информације које су процуриле јер је велик број њих у овом уцествовао. Није нико луд да вјерује да би ови снимци тек тако просли на суду. Зна то Васковиц одлицно. Ово је само зај...ње Бисерке и клапе коју стите институције.

Name

Ре

14.01.2019 12:11

Зар стварно мислите да би врх МУП-а на овај начин урадио све и то испред Боске гдје су камере? Немојте замајавати народ снимцима на којима се ништа не види. Чиста манипулација, погледај снимак на којем се ништа не види, а ја ћу ти у тексту написати шта треба да "видиш ".

Name

МАНИПУЛАЦИЈЕ

14.01.2019 12:26

На снимку се све јасно види и бице користен против сауцесника.Поново це бити приведени лазни свједоци тзв малољетници сто сједе испред Боске да дају изјаву ако су то били они да казу ко је онај сто сепа сто је стајао сањима и ко су она двојица сто су зауставили Давида испред Оффице Схоес?

Name

ре манипулације

14.01.2019 14:39

Интересантно да се у 2,30х на истом мјесту надје толико људи као да је у питању жељезнички колодвор. Уз то јос и свјетлосни сигнали. Случајност, али мало сутра.

Name

Ре Ре снимак

15.01.2019 03:22

Казес зар би муп испред Боске таако то маправио Па јеси ли ти бас толки бот .Па јесули у по бјрла дама та иста усрана твоја мутија поломила нароф омладину старце зрне БАКЕ ДЕЦУи похапсила недузне људе о црму ти прицас фуј ф.

Name

Правда

14.01.2019 08:24

Ста реци, а незаплалати??? Ста радите свом народу, ста, ста,ста јос има. Миле азоцаро си све људе свијета, а нас србе поготово. Гдје је Давор Драгицевиц одговор одма, исти трн дугујес земаљској кугли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опт

14.01.2019 11:14

Ког ђавола гласате за њега ако је тако!

Name

...РЕ

15.01.2019 07:12

нажалост је тако.Ма какво гласање за њега , то је отимање и превара

Name

зоран

14.01.2019 08:31

Да ли се ти зликовци уопсте питају ста це бити кад пукне једна карика у том ланцу, хоце ли до краја зивота владати, јесу ли науцили иста из историје која сваког зликовца казни кад тад, да ли их је срамота њихове дјеце и породице ако вец није бога и народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислис

14.01.2019 09:24

На карику са ланца Жеј Зи. Ту и јесте квака

Name

Архандјело

14.01.2019 08:35

Миле кад идемо пред тузиластво и да избацимо она корумпирана г.о.в.н.а напоље,"ЗАТО СТО НЕ РАДЕ СВОЈ ПОСАО КАКО ТРЕБА" МИЛОРАДЕ ОБЕЦАО СИ!!! ПОНИЈЕЦЕМО И ЗАСТАВЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ДА НАС ИНСТИТУЦИЈЕ НЕ ОКАРАКТЕРИСУ КАО РУСИОЦЕ НАСЕ РЕПУБЛИКЕ И ти своју на " РЕВЕРУ" понеси Правда за насе дијете Правда за звјерски убијено дијете Правда за насег ДАВИДА. ИДЕМО ДО КРАЈА ДАВОРЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

14.01.2019 09:05

Проблем настаје онда кад Лепир казе ко је врсио опструкцију и сакривао доказе..е то се Додику неце свидјети..

Name

миле лукацу

17.01.2019 22:09

дај убице пред правду немој их крити

Name

✊✊✊✊✊

14.01.2019 08:41

✊✊✊✊✊Правда за Давида✊✊✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

лена краљ

17.01.2019 22:08

убице правда за давида

Name

пике

14.01.2019 08:42

Уз Давора до краја! Правда за Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

14.01.2019 08:43

МИЛЕ СХВАТИ ДА НИСИ БОГ И КАЖИ НАРОД И РОДИТЕЉИМА КО ЈЕ УБИО ДАВИДА???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

14.01.2019 08:45

Лукач има можда податке о извлачењу гласачких листића из стампарије А.....к, јер само се то могло обавити ут помоћ МУПа.Довољно је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре скептик

14.01.2019 12:18

Па гацина милиција је развозила бурлине поданике од гласачког мјеста до мјеста са пуним кутијама већ испуњених листића.

Name

Сви имају

14.01.2019 18:10

Податке о свему! Толико су увезени ко цријева, и свак о свакоме све зна, да на крају, једни друге, хтјели не хтјели, морају штитити!

Name

7527.

14.01.2019 08:51

Само су највећи кретени могли поново именовати и изгласати Лукама за министра.То је равно правној и моралној катастрофи. "ПРАВДА ЗА ДАВИДА"

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

14.01.2019 12:37

Све нас треба побити као Давида кад вецина нас немају образ ни стид... образ продасе за 50 КМ

Name

Миско

14.01.2019 08:51

Додик се плаши Лукаца, јер овај зна све Додине криминалне радње, зато га је морао поново именовати за министра, иако је било сасвим јасно да је то у овим околностима контрапродуктивно.Цовјек са онаквим погледом је спреман на све (Лукац), а поред тога велики део моћи, можда и већина, је скоцентрисан у његовим рукама,цесто је то случај, да министар полиције преузме реалну власт ако је дуго у фотељи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

14.01.2019 08:54

слазем се Додик несмије ниста подузети иако све зна зато сто се бои Лукаца Лукац је на врху криминалне пирамиде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немате појма

14.01.2019 09:08

Лукац це ускоро бити смијењен.

Name

Ре

14.01.2019 11:18

Никада Лукац неце отици добровољно. Никада и то запамтите. Нити планира до краја зивота отици из врха власти. Засто? Јер је болестан и глуп. Дуго је око Бурле, па је изгубио компас у зивоту.

Name

Ре немате појма

14.01.2019 11:19

Извини Вишковићу, тебе некако увијек заборавимо.

Name

дотт

14.01.2019 08:56

То су обични глупани, а мисле да су паметни. Превише људи је у овоме учествовало да би се то могло сакрити. Ланац је јак колико је јака најслабија карика и то ће се показати и у овом случају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја

14.01.2019 09:27

Издавице се измедју себе!! Крај!!

Name

ВАЈО

14.01.2019 10:01

Цијели снимак са трга показује да је Давид на тргу био испред Оффице Схоес грубо заустављен од два инспектора и прибијен уза зид.Около су били јатаци нарко дилери и све изблиза посматрали.Она два тзв малољетника сто сједе испред Боске нису она двојица сто малољетника сто су дали лажне изјаве у Мупу то су саучесници.Та двојица сто су дали лажне изјаве у Мупу да су то они ће морати бити поново приведени на испитивање и они и њихови родитељи З.Самарџија и Г.Марјановић!

Name

Ре Вајо

14.01.2019 12:13

Откуд знате да су та двојица инспектори? Ја овдје не видим ништа.

Name

Вајо

14.01.2019 08:56

Људи досадило је више , или изнесите доказе у јавност или ушутите заувјек

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сд Кл

14.01.2019 09:20

све је доказано и изнесено у јавност али мафија шути убица је у врху власти

Name

Ре

14.01.2019 10:04

Убице кад буду на дозивотној онда се мозе престати . Правдааааааа

Name

ре вајо

14.01.2019 10:43

Не правите се луди г. Вајо. Знате ви одлично да изношење у јавност имена ништа не значи, само заташкавање и уклањање доказа. А и зашто бисмо кад у нашој стабилној и сређеној држави, кажу, функционишу институције. Па нек процесуирају. ако су сви ови наводи нетачни, нека докажу и затворе оне који су лажно оптуживали. Доста је и нама више, вјерујте, све је на институцијама. Процесуирају кога треба и мирна Босна. Зашто се не помиче с мртве тачке у том смислу десет мјесеци то треба да нас све заједно брине. Гдје живимо и шта ако не дај Боже попријеко погледамо неког кога од урокљивих очију штите моћни родитељи и читав државни апарат. Туга преголема

Name

ре ре вајо

14.01.2019 14:01

Има ту низ који су из неких разлога насли се на путу владајуцој гарнитури ВУКЕЛИЦ,ДјУРОВИЦ,АРБУТИНА,ДРАГИЦЕВИЦ,згазена зема на транзиту и ко зна ко јос це

Name

ре вајо

14.01.2019 14:41

Па да и то униште?

Name

Аристотел

14.01.2019 09:16

Они све знају зато сто су и сами дио овог злоцинацког система.Ни једне људске врлине они немају.Они јавно лазу,отимају,дилују,јавно продају своје лазно родољубље,јавно пријете и сију страх.Њихова болесна похлепа дозвољава им убистваи батинање народа.Од себе су направили Богове зла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

14.01.2019 09:30

Ја би ако мозе неко да ми објасни ( али стварно) гдје овдје на било којом снимку види несто осим пар група људи који се мимоилазе. На једном колико видим има једна група где двојица сједе а један хода око њих. И стварно би замолио неког да мало појасни ми на овим видеима ништа није јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:Зоки

14.01.2019 09:53

Цигледно је само то да ти ниси "НЕКИ МАНГУП"-како то ономад Милорад Додик реце. Ааа,лијепо је бити на "БУДЗЕТУ" Мирно спавај Зоки

Name

Лажно Име

14.01.2019 09:58

То су неиспитани свједоци а вјероватно и сауцесници који знају истину о Давидовом убиству...

Name

МК

14.01.2019 10:01

ОНИ КОЈИ ТРЕБАЈУ ДА ВИДЕ ВИДЈЕЛИ СУ СВЕ СА ПРОФЕСИОНАЛНОМ ОПРЕМОМ СЕ ТАЦНО ВИДИ ЈЕДНО ЛИЦЕ ТЈ .СОТОНА А НЕМА КРИМИНАЛНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ КОЈА СЕ НА КРАЈУ НИЈЕ ПОУБИЈАЛА ИЗМЕДЈУ СЕБЕ ПА САДА ЦЕКАЈТЕ И КАЗАЦЕ ВАМ СЕ

Name

Ре

14.01.2019 10:25

Они који су тукли Давида знају ста су урадили, то су мисеви којима управља искомплексирани Мики Маус, облици без знања, морала и било којих људских вриједности. Они се препознају на снимку и они су нико и ниста. Проблем је Министар Раскољњиков и остале карикатуре који имају власт. Бозија је задња. Правда за Давида.

Name

покуса цу објаснити

14.01.2019 10:31

Ови снимци које си гледао су само доказ да Васковиц све сто износи има 100% доказе о убиству . Зар мислис да би се неко смио усудити било ста против владајуцих изнијети јос и тврдити именом и презименом да у то није сигуран. Свати само једно због истраге и цекања да се оглас МУП који је дузан да објави истину о убиству и да затвори све оне који су умијесани у то, ови снимци морају бити овакви само да им се доказе да морају да раде свој посао и вец једном казу ИСТИНУ и додје до те ПРАВДЕ која неце вратити Давида али барем це се знати ко је убица и да се казне сви који су умијесаниу то. Васковиц сигуран сам има те снимке процисцене и све види као да филм гледас и зато инсистира на томе да они казу истину а не Васковиц јер онда истрага ИСТИНА и ПРАВДА неби добила и била задовољена и неби добила на кредибилитету свих до садасњих истразивања.МУП је тај који МОРА да казе КО ЈЕ УБИО ДАВИДА ,КО СУ НАГОЛОДАВЦИ УБИСТВА И КО ОПСТРУИРА ИСТРАГУ И ДОКАЗЕ И ЈОС КОГА СТИТЕ И ЗБОГ ЦЕГА СУ УБИЛИ ДАВИДА. Вјерујем у то и надам се да цемо стварно један дан сазнати праву истину о свему и ове снимке гледати у стопостотно оцисцене тако да сви који буду гледали видјеце ко су убице насе дјеце.ПРАВДА ЗА ДАВИДА И СВУ НАСУ ДЈЕЦУ КАО И ОЦЕВЕ БРАЦУ И СВЕ БЛИЗЊЕ ТАКО И ЗНАНЕ И НЕЗНАНЕ.. Позз.

Name

РЕ

14.01.2019 12:32

Ти си сауцесник кријес се и бојис јер си био на тргу ту на снимку.Ускоро цес бити приведен па цемо видјети да ли цес пропјевати?

Name

За Покушаћу објаснити

14.01.2019 18:41

Ја сам сигуран, на жалост, да се истина НИКАД неће сазнати! Или бар не, тако скоро! По свему судећи, велики су моћници у питању, и сазнати се не смије! И сами, многи од вас, сте набројали многе заташкане случајеве (дроге, проституције...), Набројали сте нека, свима нама знана имена -имена наших "моћника"?! Није потребно, дакле, много размишљати, и ко је наредио да убију Давида, а и због чега! Међутим, то јавно нико неће објелоданити, и нико неће одговарати за то! Превише времена је прошло!

Name

Милан

14.01.2019 09:43

Посто имате снимак Давидовог убиства предајте га Тузиластву БиХ и они це једва доцекати да осуде и Лукаца и Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Милан

14.01.2019 14:43

Бољи виц одавно нисам чуо.

Name

Ре "ре Милан"

14.01.2019 15:19

Па у томе и јесте фазон сто сад они који лозе Давора говоре како је то пренос надлезности ако оде на Тузиластво БиХ јер знају да и ако оде да се ниста не мозе ставити на терет полицији и да им онда пада у воду сва хајка.

Name

Бањалучани

14.01.2019 09:45

зар није вријеме гласно поставити питање ГДЈЕ ЈЕ ДАВОР? Нема логике да човјек који се тако храбро и истрајно борио за истину једноставно нестане. Чак и ако је сам одлучио да се повуче треба питати ГДЈЕ ЈЕ ДАВОР?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гламоц

14.01.2019 09:49

И САД ХОЦЕ ДА СЕ ОПЕРУ, ТАКО СТО ХОЦЕ ДА ПРЕДАЈУ СЛУЦАЈ ТУЗИЛАСТВУ БИХ! А ПРИТОМ, СИГУРНО НЕЦЕ ПРЕДАТИ СВУ ДОКУМЕНТАЦИЈУ! СЛУЦАЈ ПРОПАО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правна дрзава

14.01.2019 10:22

То је злоцинацка криминално мафијаска хоботница. То је резултат рада резимске власти,комплетног стања и ситуације у којој се као друство налазимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирјана

14.01.2019 10:32

ИМАС ЛИ ДУСУ?✊❤

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

14.01.2019 10:44

МАФИЈА НИЈЕ ШАЛА МОЈ БРАТЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

14.01.2019 10:49

Милорад Додик - истекао рок употребе (Медлин Олбрајт) Милорад Додик-није за употребу (Владимир Путин) Датум 1.1. 2019

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгутин

14.01.2019 10:51

На овим снимкама ама бас ниста се не мозе препознати само неке мале силуте које уопсте и не лице на људе.Ово не мозе бити никакав релевантан доказ на суду,све у свему саме инсинуације и нагадјања дотицног господина доле у потпису....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре драгутин

14.01.2019 11:00

Вараш се Драгутине, вараш. Све те сподобе имају име и презиме и ментора који их штити. Живи били , па видјели. Правда за Давида, све невино побијене и прогањане!

Name

сељак

14.01.2019 11:08

Е МОЈ ДРАГУТИНЕ ; -није то за тебе , ово је 2019 година ?

Name

Тако је

14.01.2019 11:13

Драгутине. Свака ти је златна. Сад настави спавати.

Name

Ре

14.01.2019 11:23

Има господин јос стоста. Он саврсено зна ста ради.

Name

Ре Драгутин

14.01.2019 18:44

Стави ђозлуке, па ћеш видјети!

Name

007

14.01.2019 10:54

Браво Васковићу,ни Циа ти није равна.Понуђени текст је одличан сценарио за светски филм у режији Бертолучија.Браво,браво....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.01.2019 11:17

С обзиром на непотребан цинизам, ниси далеко од истине. Ријетки су случајеви у којима се овако запетљао. Немам разлога нити желим да браним новинара али верзије испливају на површину управо јер муп и тужилаштво не дају никакве одговоре.... То даје простора са склапамо и реалне и мање реалне верзије.

Name

За Ре

14.01.2019 18:47

МУП и Тужилаштво игноришу све!

Name

Не би могло

14.01.2019 21:03

Као створено за Хичкока, али Хичкога одавно нема. Ни Бертолучи не би могао. Касно. Умро прије два мјесеца отприлике.

Name

Миле

14.01.2019 11:10

Све јасно. Још да коначно кажу ко је убица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре миле

14.01.2019 14:00

Све зна жеки прес

Name

!!!

14.01.2019 19:33

Па муп колико ми је познато јос није изасао са именом оног полицајца сто на снимку сутира зену од 70 година, као ни с' именима она 2 полицајца у цивилу сто сутирају оног младица прикованог за асвалт, а све то је посматрао припадник ''корњаца". Како објаснити ту слободу муп-а да јавност и за те информације остане ускрацена? Вјерујем да господин Васковиц врло добро зна ста ради и на коју карту игра, јер је улог исувисе велики. Правда за Давида!

Name

Догодине у Призрену!

14.01.2019 11:25

Има Лукач доказе за изборну крађу, има Теглетија доказе о овоме и ономе и тиме држе Милета у шаци. Миле од почетка зна кога је увео међу своје и ни пошто не смије да их се ријеши. Нажалост кад њих све свргнемо требаће нам нови људи међу којима ће опет бити стотинд мањих и већих издајица сопственог народа зарад личне зараде. Али контролу коју полиција треба да спроводи, мора да се повјери одговорном човијеку. Тако морамо постављати људе на свим позицијама. Требају нам странке и инсгитуције које из приципа бирају/ постављају кадрове по квалитету и квалификацији. Систем у којем анонима може да се дојави корупција, пријетње и кривична дјела. Све то је још далеко. Морамо прво ову гамад да почистимо са врха Републике. Живјела слобода! Живјела Република Српска! Правда за Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

14.01.2019 14:05

Један квалитетан коментар у потпуности се слазем само тако се мозе напредовати све остало је урусавање РС

Name

Зијо

14.01.2019 11:28

правдааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јов

14.01.2019 12:01

Откријте убице Давида драгицевица. Тразимо само правду и истину, ниста друго не спасавајте злотворе, сутра могу васе дијете убити..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

14.01.2019 12:08

Не гласамо, избори су покрадени као и све сто су покрали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељко

14.01.2019 13:02

1.Ако је Давид отет у 2.31 како је онда у 3 могао бити у пекари Змијање и јести бурек?!?Радница у пекари је недвосмислено потврдила да је Давид око 3 х БИО у пекари.Зног карактеристицне фризуре веома лако га је било запамтити. 2.Ако је Давид отет и дрзан на непознатој локацији 6 дана и тамо муцен како је могао имати алкохола у крви?!?3 патолога су врсили обдукцију и сва тројица су утврдили да је Давид имао 1.5 промила алкохола.Да ли то знаци да су му давали да пије док су га муцили?!? 3.Те ноци кад је Давид пронадјен падао је снијег.Како то да нема никаквих трагова гума аута или стопала људи који су га тамо довели?!? 4.То возило које је довезло Давида до Црквене морало је проци кроз центар града,поред десетина камера на банкама,хотелима.мотелима,установама...Како то да нема снимка тог аута(Давор казе Дациа).Ако се Васковиц доцепао ових снимака сигурно би досао и до снимка тог возила. 5.Засто би адвокат Нобило,који је један од најпознатијих и најугледнијих адвоката у регији,свој углед и своју цаст ставио на коцку због неких полицајаца из РС.Он као Хрват да стити полицајце РС!!!Исти је слуцај и са Томицем који је један од највецих Додикових критицара и исто је рекао да нема доказа против полиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.01.2019 15:21

У Змијању је ту ноц радио мускарац.Зена је лазни свједок.Отисци стопала на обали постоје,има код Васковица , из тузилацког списа.Снимци су систематски униставани , да појасним-брисани.Етанол је средство омамљивања.

Name

Јос за Зељка

14.01.2019 15:25

Три од 4 адвоката досад су изјавили "неспорно и брутално убиство"Засто не и Нобило?Мозда због преблиских односа да власти Р.Српске.Нико не криви све припаднике МУП вец дио, и наравно дио правосудја.

Name

@Зељко

14.01.2019 17:03

Процитај ко је 2004. заступао специјалце и све ће ти бити јасно! хттпс://www.слободнаевропа.орг/а/822842.хтмл

Name

Радован ИВ

15.01.2019 17:25

А ста мислис ко је Дуску Томицу запалио ауто и помоцни објект? Поцео је неке спознаје о убиству Давида да износи, па су га само опоменули. А Дуско то вјесто пребацује на градјевинску мафију, хахаха...

Name

БЛ

14.01.2019 14:13

Сто се тице снимака, ја као обицан градјанин ниста не видим. Постоји могуцност да се уз помоц технике снимци исцисте и мозда се боље виде људи и лица, али на овим снимцима обицан народ ниста не види. Сто се текста тице има доста ствари и цињеница које су 100% тацне, а ја цу потврдити једну. Лукац и сувласник Талије су јако блиски, а зна се јако добро ста се у Талији десавало и нико није одговарао. Нема код нас правне дрзаве ни система.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чудим ти се

14.01.2019 20:58

Како није нико одговарао за организовану проституцију у тзоме хотелу..??!! Па онај ноћни рецепционер (радио непријављен) је добио новчану казну и условну и затворску казну. Он је тај, он је организатор свега, он је и реализатор свега. Штампа у наставцима писала.

Name

Модрицанин

14.01.2019 15:21

Драган Лукац је нас Милос Обилиц и да није било таквих момака неби ни створена Република Српска. Зато никакво право да говоре о њему немају они који сурују са онима који су нас бомбардовали 1994. и 1995.године када је стварана Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мима

14.01.2019 16:46

Тај твој Обилић лаже,за крађу Давидовог веша умјесто да снкцијонише крадљивце он пита новинаре "да ли сте ви некад нешто изгубили".Наплатио је он своје ратовање за разлику од Давора којем убише дјете и још не смије да пита ко му је убио дјете.Ви Модричани на пункту на Јакешници узели сте добре паре од Шиповљана,Мрконићана и остали који су протјерани на крају рата да пређу у Србију.

Name

Модрицанин

14.01.2019 19:30

Ви господине Мима да сте били на ратисту знали би да је Модрица у току рата била комплетно окрузена линијом и да је сво војно способно становниство било на ратисту, тако да су пљацку могли врсити само неки теби слицни типови. А сто се тице Драгана Лукаца предлазем ти да устанес када будес поново писао о њему јер је он 4 пута рањен у рату. Никада се неби мијењао за то да ми неко исплати било какву накнаду за рањавање а да при томе будем избусен као сито као сто је он јер са таквим здрављем сваки цовјек мозе умријети за мјесец дана. Зато њему и свима рањеним за Републику Српску зелим зелим дуг зивот и све најбоље.

Name

Ре

14.01.2019 19:51

Устане ли се кад?

Name

Кики

14.01.2019 23:58

Модрца никад није била окрузена у рату.. Тотална глупост.

Name

неко

14.01.2019 16:03

Ма, само Васковићу треба вјеровати, он је познати љубитељ истине.... страшно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јана

14.01.2019 16:49

Страшна је она конференција и премлаћивање баба од стране полиције.

Name

Ре

15.01.2019 09:42

Патриота прва лига.

Name

ана

14.01.2019 16:11

Није Миле наиван, све смисљено ради, али као што то у животу бива, .... обиће му се све о главу, са каматом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стварно

14.01.2019 18:12

квалитетни докази, вишеструко корисни. Свако ко гледа ове снимке може видјети управо оно што жели да види.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко

14.01.2019 20:48

Тачно, свако може да види што жели да види, али не оно што стварно јесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мара

14.01.2019 22:00

Додо до кад хоцес да лазес??? Ти копас сам себе и Републику Србску у јос веца г...! Реци истину, нема ти друге! Истина це се сазнат кад тад! Народ се пробудио и прогледао ста се десава! А ти ста цес сад?????? Правда за Давида! Правда за Дзенана! Правда за сву дјецу!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марица

15.01.2019 10:54

ИСТИНА И ПРАВДА✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо

15.01.2019 21:56

Да ли је могуце да смо ми остављени ратној мафијаској организацији која тресе Бања Луком.засто се дрзавни органи не укљуце засто Сипа сути.ста се ово десава људи.

ОДГОВОРИТЕ