"Dodik ćuti jer se plaši Lukača"

-Mile, gdje je Nestao Davor Dragičević i da li planirate da ga ubijete, kao što ste ubili i njegovog sina Davida?

Republika Srpska 14.01.2019 | 09:07
"Dodik ćuti jer se plaši Lukača"
-Mile, nemoj biti naivan - tačno se zna šta Dragan Lukač i njegova ekipa Nasilnika, Kriminalaca, Batinaša… spremaju za Davora; Mile, znaš to i ti?!



-Mile, nekoliko obavještenja, prije pitanja i dodatno prečiščenih video klipova sa Trga Krajine, iz noći 18.03.2018. godine!

Obavještenja

-Mile, Darko Ilić i Miodrag Bajić, tada vodeći funkcioneri u Specijalnom tužilaštvu RS, učinili su Draganu Lukaču 2012. godine veliku uslugu kada su minimizirali slučaj prostitucije (čitaj i dilanja droge) u Hotelu “Talija”; Tada nije ni okrznut Đurađ Regodić, suvlasnik tog objekta, kao ni njegov kum Dragan Lukač.

-Mile, tada je simbolično kažnjen Mladen Ivanković, vlasnik “Del Kapa”, i to za namještanje tombole, što je bilo odvlačenje pažnje od prostitucije (čitaj i dilanja droge, jer uz elitnu prostituciju idu i opijati)!

-Mile, sada Lukač otvoreno zataškava Ubistvo Davida Dragičevića, u koje je do grla umočen Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, kao i Miodrag Bajić, zamjenik Republičkog javnog tužioca, koji je bez ikakve sprovedene istrage donio Naredbu o nesprovođenju istrage protiv Ilića, Dubravka Kremenovića i ostalih pripadnika MUP RS.

-Mile, Lukač, Ilić, Bajić plus Milan Tegeltija, konzument svega, jedan drugom vraćaju usluge teškom zloupotrebom institucija, a među tim uslugama poodavno su i Ubistva, kao i njihovo zataškavanje.

Pitanja
-Mile, za šta sve tebe imaju Lukač, Ilić, Bajić i Tegeltija, pa ne smiješ da pisneš?

-Mile, kako je, suštinski, biti sredstvo navedenog Kvarteta Zlikovaca, a, formalno, izigravati njihovog šefa?

-Mile, svima je jasno da se bojiš Lukača, zar ti to nije jasno?

-Mile, svima je jasno da Lukač na “kratkom lancu” drži Žej Zi, zar ti to nije jasno?

-Mile, ti znaš ko je ubio Davida?!

-Mile, s kim se zaista potukao David u “Meti”, 17.03. oko 22 časa i 30 minuta?

-Mile, Ko je zaista bio u “Meti” kada je David, oko pola jedan ujutro, 18.03., svratio u taj kafe?

-Mile, Ko je sve bio u “Del Kapu” u noći kada je otet David?

-Mile, Mile, pošto ti sve znaš, odgovri nam Ko su dva “Lica” što posmatraju nasilje nad Davidom Dragičevićem, potom i njegovo odvođenje (protiv njegove volje) u Jevrejsku ulicu?

-Mile, 12.01.2019. godine, objavio sam snimke sa Trga Krajine, 18.03.2018., na kojima se jasno vide Dva Lica kako, u 02 časa 28 minuta 09 sekundi, iz pravca “Fabrike” idu prema mjestu gdje dva Nasilnika (inspektora?”) drže Davida pribijenog uza zid; U isto vrijeme iz Jevrejske ulice na Trg izlazi grupa “Batinaša”, prelazi ga i odlazi, tu nema dileme, iza Metalske škole. Jasno je sa snimaka da nose palice - većina u kišobranima, neki sasvim otvoreno.

-Mile, ta dva “Lica” prolaze pored lažnih “Maloljetnika”, koji stoje sa Osobom što šepa, i prilaze na par metara mjestu gdje dva Nasilnika (sasvim relano inspektori MUP RS), drže pribijenog uza zid Davida Dragičevića.



-Mile, ta dva “Lica” staju par koraka od Nasilnika/Inspektora koji maltretiraju Davida i sve posmatraju. U jednom trenutku, jedan od njih se približava skroz do Nasilnika (inspektora) koji drže priklještenog Davida uza zid.

-Mile, vrlo bitno je ko su ta dva Lica i zbog čega ih štite Lukač i Ilić?

-Mile, zato što je to toliko bitno prikazujem dodatno prečišćene snimke, na kojima se može, bar jedan, i golim okom prepoznati. Poznaješ li ga Mile ti ili Lukač ili Ilić ili...?

Dodatno prečišćeni snimci Dva Lica koja se na Trgu Krajine pojavljuju u 02 časa 28 minuta 09 sekundi.


















Bonus snimci i Bonus pitanja

Mile, samo za tebe još tri snimka: radi se o onoj dvojici sa klupe koji su svjetlosnim signalima obavijestili Nasilnike da izađu iz Jevrejske i uhvate Davida i još dvojici, koji odlaze za njima; Ta scena, njih četvorice, se odigrava između 02 časa 31 minut 15 sekundi do 02 časa 32 minuta 15 sekundi!









Mile, zar ti ne djeluje da su i oni na istom zadatku?

Mile, zar ne smatraš da je i previše Zlikovaca bilo te noći okupljeno oko Davida; Toliko mnogo njih da nije imao šanse. A ti ćutiš, prestravljen od Lukača, ništa ne činiš, sem što stavljaš Naručioce Ubistva, Ubice i njihove saučesnike iznad RS.

Mile, uzalud mi prijetite.

https://slobodanvaskovic.blogspot.com/

Komentari / 118

Ostavite komentar
Name

Marquez

14.01.2019 08:14

Burle je samo figura vec odavno. Stvarna moc se nalazi kod ministra policije, vojske (kada bi imali vojsku) a ne ovo sto ima samo maskirne uniforme ali ne i vojnicku cast, direktora obavjestajnih sluzbi, sigurosnih agencija.

ODGOVORITE
Name

U straha su velike oci

14.01.2019 08:20

Vaskovic je u pravu,davno je Kostresevic pokazao Mili snimak.

Name

Re

14.01.2019 08:42

On je glavni režiser, nije on figura. Savršeno je on dopustio haos u svim sferama, kako bi u tom haos ono što oni rade izgledalo manje strašno, a i ta policija, političari, i ostali koji pričaju nečim vezali pa se tako i nabacuju i afere i uvlače u prljavu priču i svi mladi rekcionarni ljudi. Mislim upravo, da je i taj mladić koji se kretao po tim mjestima vidjeo mnogo, i da je kao hrabar i pošten momak pao u tu priču.

Name

Re

14.01.2019 09:07

Pomijesali ste loncice.

Name

Jasta

14.01.2019 10:03

Ljudi, Burle srbuje vec dve decenije. Koliko je to srbovanje iskreno, ako taj Burle ubija srpsku decu, tuce narod na ulici.

Name

Vis

14.01.2019 10:13

Viskovic fuj

Name

Aa

14.01.2019 10:32

Nije Mile naivan, on je i stvorio ovaj haos i rasturio institucije da bi lakse vladao jer jedino njemu i njegovim pulenima bezakonje ide u korist. Svako ima svoje mjesto u ljestvici i Lukac i Bajic i Ilic i Kostresevic, koji je zaduzen da pod kontrolom drzi onaj dio MUP-a tj dio postenih policajaca koji posteno i iskreno rade svoj posao, isto tako treba reci da je Kostresevic i kao policajac i kao covjek susta suprotnost od Ilica, Likaca i drugih. Ono sto je malo poznato jeste da su banjalucki inspektori koji su osudjeni za drogu radili na ovoj akciji elitne prostitucije u hotelu Talija, i da je u elitnoj prostituciji ucestvovala i kcerka jedne sudinice iz Banja Luke, pa posto su mnogo znali Bajic, Ilic i kompanija uz pomoc Djurica su ih zatvorili na robiju, a uz pomoc medija srozali moralne i ljudske vrline da bi ako slucajno progovore to njihovo znanje i informacije nebi imale nikakvog smisla poslije onakvih natpisa i informacija u medijima. Mislim da se prava istina oko ubistva Davida nikad nece saznati jer bi to vodilo direktno u rusenje institucija, mada po mom misljenju ovakve institucije trebaju samo kriminalcima. I jos jednom nemojte biti naivni Mile nije nimalo glup i nije Lukac stvorio Milu nego Mile Lukaca. Opozicija poziva na smjenu Lukaca i time Dodika samo vise uzdize iznad kriminalaca i ucvrscuje mu poziciju a u stvari je suprotno. Sto se tice Ilica nebi me zacudilo da su on i Mile i neki rodjaci jer su Mrcevci i Kocicevo jako blizu

Name

Sandokan

14.01.2019 10:59

MILORAD DODIK Made in USA Proizvedeno:Republika Srpska Datum proizvodnje:1997 Rok upotrebe:2019 Zbog nametnutih sankcija Putinovoj Rusiji doticni prozvod je bilo nemoguce izvesti u Rusiju pa je shodno tome prozvod potrebno reciklirati i iskoristiti kao INDUSTRIJSKI STAJNJAK.

Name

re Vis

14.01.2019 11:25

Sta je crveni kmeru rado bi ga ubili a on vam neda mirno spavati. ZIVIO VASKOVIC

Name

Ana

14.01.2019 12:17

Volim Republiku Srpsku. Pravda za sve nestale u ratu i poslije rata da se rasvjetle cinjenice nestanka.

Name

Mihajlo

14.01.2019 12:45

Burle sve zna i nista nesmije kad je doveo i rukovodi mafiom u ime RS. Sramota nas boraca sta se desava a nista ne cinimo.

Name

Dnk

14.01.2019 13:45

Lukac vs Mile!Borba koja traje odavno.Lukac je cak uspio i da ucijeni i sad drzi pod kontrolom njegovu vjernu ZC.Trenutno je taj covjek jaci i od Dodika.

Name

poruka batinasima

14.01.2019 15:23

Kad vec pjevate vlasnicima rs..odlazimo da se ne vratimo.. kao pravi adoloscenti idite al na mars pa ondje nastavite vasa sranja

Name

...RE

15.01.2019 13:53

Dodik kaže da je problem formiranje vlasti na nivou BiH a ni u RS nije mnogo bolje.Podijelio je ministarstva a sve ostalo(Javna preduzeća i ustanove, direkcije, zavodi,agencije...sve na čekanju)!

Name

Kruzni Tok

14.01.2019 08:19

Snimak ubistva? Pa to su zaista monstrumi! Pored svega toga vlast nema argumente da dokaze suprotno. Nego predmet iz BL preusmjerava na "brzu obradu" u PD? Za pametnog dovoljno.

ODGOVORITE
Name

Pantelija

14.01.2019 10:20

Ima snimak i toje za kraj snimak ubistva kojeg je vidijo dodik cvijanovicka i radojcic taj snimak vrijedi milijonima maraka lai se nemoze kupiti vrijeme im istice pritisak sve veci a znaju sta ih ceka prvada

Name

eko-recycling

14.01.2019 11:56

Gaco tone sa svojom argumentacijom sve dublje i dublje..

Name

Re Pantelija

15.01.2019 03:00

Za kraj čega? Ljudi moji, ako imate pameti, ako imate imalo poštovanja prema Davidovom roditeljima, i na kraju prema svima nama koji ovaj slučaj pratimo mjesecima, ja vas molim, da se suzdržire od ovakvih izjava! Pa zar iko misli, da snimak postoji, a da ne bi dosad isplivao na svjetlo dana? I riješio ovu višemjesečnu agoniju?!

Name

Kumic

15.01.2019 07:46

Snimak postoji. Kao dokaz naruciocu da je zadatak izvrsen. Sta je tu cudno?

Name

Aco

16.01.2019 07:01

Gledam samo kako lupetate I kako ste samo zaludjeni Davidom. Kakav snimak jel ga neko video? Mile se ne boji nikoga to zapamtite!

Name

WGD

14.01.2019 08:22

SVE DOKUMENTOVANO DAJE VRH MUPA UMIJEŠAN U UBISTVO DAVIDA DRAGIČEVIĆA DODIK ZNA SVE I SAM JE JEDNA GRANA ZLA KOJE VLADA R SRBSKOM

ODGOVORITE
Name

Re

14.01.2019 09:07

Koga si ti vidio na ovim snimcima?

Name

Re za Re

14.01.2019 09:44

Ko je na snimcima sa Trga? Jes ti koga prepoznao/la?

Name

MANIPULACIJE.

14.01.2019 10:34

Na snimku se ama baš ništa ne vidi i ne može zaključiti,a kamoli koristiti kao eventualni dokaz pred sudom.Uobičajna dešavanja u gradu u to doba.Ovo su samo zlonamjerne konstrukcije i manipulacije koje zasigurno ne mogu služiti istini i rasvjetljavanju slučaja.Za sav normalan svijet vidi se da ljudi šetaju gradom, a samo bolesni umovi vide nekakve "tajne inspektore i batinaše".PRAVDA ali ne na ovaj način zasnovana na manipulaciji i konstrukciji bolesnih umova.

Name

Re manipulacije

14.01.2019 11:16

Na snimku se vidi veci broj muskaraca sa "kisobranima". Nisu konstrukcije u pitanju vec informacije koje su procurile jer je velik broj njih u ovom ucestvovao. Nije niko lud da vjeruje da bi ovi snimci tek tako prosli na sudu. Zna to Vaskovic odlicno. Ovo je samo zaj...nje Biserke i klape koju stite institucije.

Name

Re

14.01.2019 12:11

Zar stvarno mislite da bi vrh MUP-a na ovaj način uradio sve i to ispred Boske gdje su kamere? Nemojte zamajavati narod snimcima na kojima se ništa ne vidi. Čista manipulacija, pogledaj snimak na kojem se ništa ne vidi, a ja ću ti u tekstu napisati šta treba da "vidiš ".

Name

MANIPULACIJE

14.01.2019 12:26

Na snimku se sve jasno vidi i bice koristen protiv saucesnika.Ponovo ce biti privedeni lazni svjedoci tzv maloljetnici sto sjede ispred Boske da daju izjavu ako su to bili oni da kazu ko je onaj sto sepa sto je stajao sanjima i ko su ona dvojica sto su zaustavili Davida ispred Office Shoes?

Name

re manipulacije

14.01.2019 14:39

Interesantno da se u 2,30h na istom mjestu nadje toliko ljudi kao da je u pitanju željeznički kolodvor. Uz to jos i svjetlosni signali. Slučajnost, ali malo sutra.

Name

Re Re snimak

15.01.2019 03:22

Kazes zar bi mup ispred Boske taako to mapravio Pa jesi li ti bas tolki bot .Pa jesuli u po bjrla dama ta ista usrana tvoja mutija polomila narof omladinu starce zrne BAKE DECUi pohapsila neduzne ljude o crmu ti pricas fuj f.

Name

Pravda

14.01.2019 08:24

Sta reci, a nezaplalati??? Sta radite svom narodu, sta, sta,sta jos ima. Mile azocaro si sve ljude svijeta, a nas srbe pogotovo. Gdje je Davor Dragicevic odgovor odma, isti trn dugujes zemaljskoj kugli.

ODGOVORITE
Name

Opt

14.01.2019 11:14

Kog đavola glasate za njega ako je tako!

Name

...RE

15.01.2019 07:12

nažalost je tako.Ma kakvo glasanje za njega , to je otimanje i prevara

Name

zoran

14.01.2019 08:31

Da li se ti zlikovci uopste pitaju sta ce biti kad pukne jedna karika u tom lancu, hoce li do kraja zivota vladati, jesu li naucili ista iz istorije koja svakog zlikovca kazni kad tad, da li ih je sramota njihove djece i porodice ako vec nije boga i naroda

ODGOVORITE
Name

Mislis

14.01.2019 09:24

Na kariku sa lanca Žej Zi. Tu i jeste kvaka

Name

Arhandjelo

14.01.2019 08:35

Mile kad idemo pred tuzilastvo i da izbacimo ona korumpirana g.o.v.n.a napolje,"ZATO STO NE RADE SVOJ POSAO KAKO TREBA" MILORADE OBECAO SI!!! PONIJECEMO I ZASTAVE REPUBLIKE SRPSKE DA NAS INSTITUCIJE NE OKARAKTERISU KAO RUSIOCE NASE REPUBLIKE I ti svoju na " REVERU" ponesi Pravda za nase dijete Pravda za zvjerski ubijeno dijete Pravda za naseg DAVIDA. IDEMO DO KRAJA DAVORE

ODGOVORITE
Name

Kiki

14.01.2019 09:05

Problem nastaje onda kad Lepir kaze ko je vrsio opstrukciju i sakrivao dokaze..e to se Dodiku nece svidjeti..

Name

mile lukacu

17.01.2019 22:09

daj ubice pred pravdu nemoj ih kriti

Name

✊✊✊✊✊

14.01.2019 08:41

✊✊✊✊✊Pravda za Davida✊✊✊✊✊

ODGOVORITE
Name

lena kralj

17.01.2019 22:08

ubice pravda za davida

Name

pike

14.01.2019 08:42

Uz Davora do kraja! Pravda za Davida!

ODGOVORITE
Name

XL

14.01.2019 08:43

MILE SHVATI DA NISI BOG I KAŽI NAROD I RODITELJIMA KO JE UBIO DAVIDA???

ODGOVORITE
Name

Skeptik

14.01.2019 08:45

Lukač ima možda podatke o izvlačenju glasačkih listića iz stamparije A.....k, jer samo se to moglo obaviti ut pomoć MUPa.Dovoljno je to.

ODGOVORITE
Name

re skeptik

14.01.2019 12:18

Pa gacina milicija je razvozila burline podanike od glasačkog mjesta do mjesta sa punim kutijama već ispunjenih listića.

Name

Svi imaju

14.01.2019 18:10

Podatke o svemu! Toliko su uvezeni ko crijeva, i svak o svakome sve zna, da na kraju, jedni druge, htjeli ne htjeli, moraju štititi!

Name

7527.

14.01.2019 08:51

Samo su najveći kreteni mogli ponovo imenovati i izglasati Lukama za ministra.To je ravno pravnoj i moralnoj katastrofi. "PRAVDA ZA DAVIDA"

ODGOVORITE
Name

decko

14.01.2019 12:37

Sve nas treba pobiti kao Davida kad vecina nas nemaju obraz ni stid... obraz prodase za 50 KM

Name

Misko

14.01.2019 08:51

Dodik se plaši Lukaca, jer ovaj zna sve Dodine kriminalne radnje, zato ga je morao ponovo imenovati za ministra, iako je bilo sasvim jasno da je to u ovim okolnostima kontraproduktivno.Covjek sa onakvim pogledom je spreman na sve (Lukac), a pored toga veliki deo moći, možda i većina, je skocentrisan u njegovim rukama,cesto je to slučaj, da ministar policije preuzme realnu vlast ako je dugo u fotelji.

ODGOVORITE
Name

Xx

14.01.2019 08:54

slazem se Dodik nesmije nista poduzeti iako sve zna zato sto se boi Lukaca Lukac je na vrhu kriminalne piramide

ODGOVORITE
Name

Nemate pojma

14.01.2019 09:08

Lukac ce uskoro biti smijenjen.

Name

Re

14.01.2019 11:18

Nikada Lukac nece otici dobrovoljno. Nikada i to zapamtite. Niti planira do kraja zivota otici iz vrha vlasti. Zasto? Jer je bolestan i glup. Dugo je oko Burle, pa je izgubio kompas u zivotu.

Name

Re nemate pojma

14.01.2019 11:19

Izvini Viškoviću, tebe nekako uvijek zaboravimo.

Name

dott

14.01.2019 08:56

To su obični glupani, a misle da su pametni. Previše ljudi je u ovome učestvovalo da bi se to moglo sakriti. Lanac je jak koliko je jaka najslabija karika i to će se pokazati i u ovom slučaju.

ODGOVORITE
Name

Pedja

14.01.2019 09:27

Izdavice se izmedju sebe!! Kraj!!

Name

VAJO

14.01.2019 10:01

Cijeli snimak sa trga pokazuje da je David na trgu bio ispred Office Shoes grubo zaustavljen od dva inspektora i pribijen uza zid.Okolo su bili jataci narko dileri i sve izbliza posmatrali.Ona dva tzv maloljetnika sto sjede ispred Boske nisu ona dvojica sto maloljetnika sto su dali lažne izjave u Mupu to su saučesnici.Ta dvojica sto su dali lažne izjave u Mupu da su to oni će morati biti ponovo privedeni na ispitivanje i oni i njihovi roditelji Z.Samardžija i G.Marjanović!

Name

Re Vajo

14.01.2019 12:13

Otkud znate da su ta dvojica inspektori? Ja ovdje ne vidim ništa.

Name

Vajo

14.01.2019 08:56

Ljudi dosadilo je više , ili iznesite dokaze u javnost ili ušutite zauvjek

ODGOVORITE
Name

Sd Kl

14.01.2019 09:20

sve je dokazano i izneseno u javnost ali mafija šuti ubica je u vrhu vlasti

Name

Re

14.01.2019 10:04

Ubice kad budu na dozivotnoj onda se moze prestati . Pravdaaaaaaa

Name

re vajo

14.01.2019 10:43

Ne pravite se ludi g. Vajo. Znate vi odlično da iznošenje u javnost imena ništa ne znači, samo zataškavanje i uklanjanje dokaza. A i zašto bismo kad u našoj stabilnoj i sređenoj državi, kažu, funkcionišu institucije. Pa nek procesuiraju. ako su svi ovi navodi netačni, neka dokažu i zatvore one koji su lažno optuživali. Dosta je i nama više, vjerujte, sve je na institucijama. Procesuiraju koga treba i mirna Bosna. Zašto se ne pomiče s mrtve tačke u tom smislu deset mjeseci to treba da nas sve zajedno brine. Gdje živimo i šta ako ne daj Bože poprijeko pogledamo nekog koga od urokljivih očiju štite moćni roditelji i čitav državni aparat. Tuga pregolema

Name

re re vajo

14.01.2019 14:01

Ima tu niz koji su iz nekih razloga nasli se na putu vladajucoj garnituri VUKELIC,DjUROVIC,ARBUTINA,DRAGICEVIC,zgazena zema na tranzitu i ko zna ko jos ce

Name

re vajo

14.01.2019 14:41

Pa da i to unište?

Name

Aristotel

14.01.2019 09:16

Oni sve znaju zato sto su i sami dio ovog zlocinackog sistema.Ni jedne ljudske vrline oni nemaju.Oni javno lazu,otimaju,diluju,javno prodaju svoje lazno rodoljublje,javno prijete i siju strah.Njihova bolesna pohlepa dozvoljava im ubistvai batinanje naroda.Od sebe su napravili Bogove zla.

ODGOVORITE
Name

Zoki

14.01.2019 09:30

Ja bi ako moze neko da mi objasni ( ali stvarno) gdje ovdje na bilo kojom snimku vidi nesto osim par grupa ljudi koji se mimoilaze. Na jednom koliko vidim ima jedna grupa gde dvojica sjede a jedan hoda oko njih. I stvarno bi zamolio nekog da malo pojasni mi na ovim videima ništa nije jasno.

ODGOVORITE
Name

Re:Zoki

14.01.2019 09:53

Cigledno je samo to da ti nisi "NEKI MANGUP"-kako to onomad Milorad Dodik rece. Aaa,lijepo je biti na "BUDZETU" Mirno spavaj Zoki

Name

Lažno Ime

14.01.2019 09:58

To su neispitani svjedoci a vjerovatno i saucesnici koji znaju istinu o Davidovom ubistvu...

Name

MK

14.01.2019 10:01

ONI KOJI TREBAJU DA VIDE VIDJELI SU SVE SA PROFESIONALNOM OPREMOM SE TACNO VIDI JEDNO LICE TJ .SOTONA A NEMA KRIMINALNE ORGANIZACIJE KOJA SE NA KRAJU NIJE POUBIJALA IZMEDJU SEBE PA SADA CEKAJTE I KAZACE VAM SE

Name

Re

14.01.2019 10:25

Oni koji su tukli Davida znaju sta su uradili, to su misevi kojima upravlja iskompleksirani Miki Maus, oblici bez znanja, morala i bilo kojih ljudskih vrijednosti. Oni se prepoznaju na snimku i oni su niko i nista. Problem je Ministar Raskoljnjikov i ostale karikature koji imaju vlast. Bozija je zadnja. Pravda za Davida.

Name

pokusa cu objasniti

14.01.2019 10:31

Ovi snimci koje si gledao su samo dokaz da Vaskovic sve sto iznosi ima 100% dokaze o ubistvu . Zar mislis da bi se neko smio usuditi bilo sta protiv vladajucih iznijeti jos i tvrditi imenom i prezimenom da u to nije siguran. Svati samo jedno zbog istrage i cekanja da se oglas MUP koji je duzan da objavi istinu o ubistvu i da zatvori sve one koji su umijesani u to, ovi snimci moraju biti ovakvi samo da im se dokaze da moraju da rade svoj posao i vec jednom kazu ISTINU i dodje do te PRAVDE koja nece vratiti Davida ali barem ce se znati ko je ubica i da se kazne svi koji su umijesaniu to. Vaskovic siguran sam ima te snimke prociscene i sve vidi kao da film gledas i zato insistira na tome da oni kazu istinu a ne Vaskovic jer onda istraga ISTINA i PRAVDA nebi dobila i bila zadovoljena i nebi dobila na kredibilitetu svih do sadasnjih istrazivanja.MUP je taj koji MORA da kaze KO JE UBIO DAVIDA ,KO SU NAGOLODAVCI UBISTVA I KO OPSTRUIRA ISTRAGU I DOKAZE I JOS KOGA STITE I ZBOG CEGA SU UBILI DAVIDA. Vjerujem u to i nadam se da cemo stvarno jedan dan saznati pravu istinu o svemu i ove snimke gledati u stopostotno ociscene tako da svi koji budu gledali vidjece ko su ubice nase djece.PRAVDA ZA DAVIDA I SVU NASU DJECU KAO I OCEVE BRACU I SVE BLIZNJE TAKO I ZNANE I NEZNANE.. Pozz.

Name

RE

14.01.2019 12:32

Ti si saucesnik krijes se i bojis jer si bio na trgu tu na snimku.Uskoro ces biti priveden pa cemo vidjeti da li ces propjevati?

Name

Za Pokušaću objasniti

14.01.2019 18:41

Ja sam siguran, na žalost, da se istina NIKAD neće saznati! Ili bar ne, tako skoro! Po svemu sudeći, veliki su moćnici u pitanju, i saznati se ne smije! I sami, mnogi od vas, ste nabrojali mnoge zataškane slučajeve (droge, prostitucije...), Nabrojali ste neka, svima nama znana imena -imena naših "moćnika"?! Nije potrebno, dakle, mnogo razmišljati, i ko je naredio da ubiju Davida, a i zbog čega! Međutim, to javno niko neće objelodaniti, i niko neće odgovarati za to! Previše vremena je prošlo!

Name

Milan

14.01.2019 09:43

Posto imate snimak Davidovog ubistva predajte ga Tuzilastvu BiH i oni ce jedva docekati da osude i Lukaca i Dodika.

ODGOVORITE
Name

re Milan

14.01.2019 14:43

Bolji vic odavno nisam čuo.

Name

Re "re Milan"

14.01.2019 15:19

Pa u tome i jeste fazon sto sad oni koji loze Davora govore kako je to prenos nadleznosti ako ode na Tuzilastvo BiH jer znaju da i ako ode da se nista ne moze staviti na teret policiji i da im onda pada u vodu sva hajka.

Name

Banjalučani

14.01.2019 09:45

zar nije vrijeme glasno postaviti pitanje GDJE JE DAVOR? Nema logike da čovjek koji se tako hrabro i istrajno borio za istinu jednostavno nestane. Čak i ako je sam odlučio da se povuče treba pitati GDJE JE DAVOR?

ODGOVORITE
Name

Glamoc

14.01.2019 09:49

I SAD HOCE DA SE OPERU, TAKO STO HOCE DA PREDAJU SLUCAJ TUZILASTVU BIH! A PRITOM, SIGURNO NECE PREDATI SVU DOKUMENTACIJU! SLUCAJ PROPAO!

ODGOVORITE
Name

Pravna drzava

14.01.2019 10:22

To je zlocinacka kriminalno mafijaska hobotnica. To je rezultat rada rezimske vlasti,kompletnog stanja i situacije u kojoj se kao drustvo nalazimo.

ODGOVORITE
Name

Mirjana

14.01.2019 10:32

IMAS LI DUSU?✊❤

ODGOVORITE
Name

XXL

14.01.2019 10:44

MAFIJA NIJE ŠALA MOJ BRATE

ODGOVORITE
Name

Ja

14.01.2019 10:49

Milorad Dodik - istekao rok upotrebe (Medlin Olbrajt) Milorad Dodik-nije za upotrebu (Vladimir Putin) Datum 1.1. 2019

ODGOVORITE
Name

Dragutin

14.01.2019 10:51

Na ovim snimkama ama bas nista se ne moze prepoznati samo neke male silute koje uopste i ne lice na ljude.Ovo ne moze biti nikakav relevantan dokaz na sudu,sve u svemu same insinuacije i nagadjanja doticnog gospodina dole u potpisu....

ODGOVORITE
Name

re dragutin

14.01.2019 11:00

Varaš se Dragutine, varaš. Sve te spodobe imaju ime i prezime i mentora koji ih štiti. Živi bili , pa vidjeli. Pravda za Davida, sve nevino pobijene i proganjane!

Name

seljak

14.01.2019 11:08

E MOJ DRAGUTINE ; -nije to za tebe , ovo je 2019 godina ?

Name

Tako je

14.01.2019 11:13

Dragutine. Svaka ti je zlatna. Sad nastavi spavati.

Name

Re

14.01.2019 11:23

Ima gospodin jos stosta. On savrseno zna sta radi.

Name

Re Dragutin

14.01.2019 18:44

Stavi đozluke, pa ćeš vidjeti!

Name

007

14.01.2019 10:54

Bravo Vaskoviću,ni Cia ti nije ravna.Ponuđeni tekst je odličan scenario za svetski film u režiji Bertolučija.Bravo,bravo....

ODGOVORITE
Name

Re

14.01.2019 11:17

S obzirom na nepotreban cinizam, nisi daleko od istine. Rijetki su slučajevi u kojima se ovako zapetljao. Nemam razloga niti želim da branim novinara ali verzije isplivaju na površinu upravo jer mup i tužilaštvo ne daju nikakve odgovore.... To daje prostora sa sklapamo i realne i manje realne verzije.

Name

Za Re

14.01.2019 18:47

MUP i Tužilaštvo ignorišu sve!

Name

Ne bi moglo

14.01.2019 21:03

Kao stvoreno za Hičkoka, ali Hičkoga odavno nema. Ni Bertoluči ne bi mogao. Kasno. Umro prije dva mjeseca otprilike.

Name

Mile

14.01.2019 11:10

Sve jasno. Još da konačno kažu ko je ubica.

ODGOVORITE
Name

re mile

14.01.2019 14:00

Sve zna žeki pres

Name

!!!

14.01.2019 19:33

Pa mup koliko mi je poznato jos nije izasao sa imenom onog policajca sto na snimku sutira zenu od 70 godina, kao ni s' imenima ona 2 policajca u civilu sto sutiraju onog mladica prikovanog za asvalt, a sve to je posmatrao pripadnik ''kornjaca". Kako objasniti tu slobodu mup-a da javnost i za te informacije ostane uskracena? Vjerujem da gospodin Vaskovic vrlo dobro zna sta radi i na koju kartu igra, jer je ulog isuvise veliki. Pravda za Davida!

Name

Догодине у Призрену!

14.01.2019 11:25

Има Лукач доказе за изборну крађу, има Теглетија доказе о овоме и ономе и тиме држе Милета у шаци. Миле од почетка зна кога је увео међу своје и ни пошто не смије да их се ријеши. Нажалост кад њих све свргнемо требаће нам нови људи међу којима ће опет бити стотинд мањих и већих издајица сопственог народа зарад личне зараде. Али контролу коју полиција треба да спроводи, мора да се повјери одговорном човијеку. Тако морамо постављати људе на свим позицијама. Требају нам странке и инсгитуције које из приципа бирају/ постављају кадрове по квалитету и квалификацији. Систем у којем анонима може да се дојави корупција, пријетње и кривична дјела. Све то је још далеко. Морамо прво ову гамад да почистимо са врха Републике. Живјела слобода! Живјела Република Српска! Правда за Давида!

ODGOVORITE
Name

re

14.01.2019 14:05

Jedan kvalitetan komentar u potpunosti se slazem samo tako se moze napredovati sve ostalo je urusavanje RS

Name

Zijo

14.01.2019 11:28

pravdaaa

ODGOVORITE
Name

Jov

14.01.2019 12:01

Otkrijte ubice Davida dragicevica. Trazimo samo pravdu i istinu, nista drugo ne spasavajte zlotvore, sutra mogu vase dijete ubiti..

ODGOVORITE
Name

Xxx

14.01.2019 12:08

Ne glasamo, izbori su pokradeni kao i sve sto su pokrali.

ODGOVORITE
Name

Zeljko

14.01.2019 13:02

1.Ako je David otet u 2.31 kako je onda u 3 mogao biti u pekari Zmijanje i jesti burek?!?Radnica u pekari je nedvosmisleno potvrdila da je David oko 3 h BIO u pekari.Znog karakteristicne frizure veoma lako ga je bilo zapamtiti. 2.Ako je David otet i drzan na nepoznatoj lokaciji 6 dana i tamo mucen kako je mogao imati alkohola u krvi?!?3 patologa su vrsili obdukciju i sva trojica su utvrdili da je David imao 1.5 promila alkohola.Da li to znaci da su mu davali da pije dok su ga mucili?!? 3.Te noci kad je David pronadjen padao je snijeg.Kako to da nema nikakvih tragova guma auta ili stopala ljudi koji su ga tamo doveli?!? 4.To vozilo koje je dovezlo Davida do Crkvene moralo je proci kroz centar grada,pored desetina kamera na bankama,hotelima.motelima,ustanovama...Kako to da nema snimka tog auta(Davor kaze Dacia).Ako se Vaskovic docepao ovih snimaka sigurno bi dosao i do snimka tog vozila. 5.Zasto bi advokat Nobilo,koji je jedan od najpoznatijih i najuglednijih advokata u regiji,svoj ugled i svoju cast stavio na kocku zbog nekih policajaca iz RS.On kao Hrvat da stiti policajce RS!!!Isti je slucaj i sa Tomicem koji je jedan od najvecih Dodikovih kriticara i isto je rekao da nema dokaza protiv policije.

ODGOVORITE
Name

Re

14.01.2019 15:21

U Zmijanju je tu noc radio muskarac.Zena je lazni svjedok.Otisci stopala na obali postoje,ima kod Vaskovica , iz tuzilackog spisa.Snimci su sistematski unistavani , da pojasnim-brisani.Etanol je sredstvo omamljivanja.

Name

Jos za Zeljka

14.01.2019 15:25

Tri od 4 advokata dosad su izjavili "nesporno i brutalno ubistvo"Zasto ne i Nobilo?Mozda zbog prebliskih odnosa da vlasti R.Srpske.Niko ne krivi sve pripadnike MUP vec dio, i naravno dio pravosudja.

Name

@Zeljko

14.01.2019 17:03

Procitaj ko je 2004. zastupao specijalce i sve će ti biti jasno! https://www.slobodnaevropa.org/a/822842.html

Name

Radovan IV

15.01.2019 17:25

A sta mislis ko je Dusku Tomicu zapalio auto i pomocni objekt? Poceo je neke spoznaje o ubistvu Davida da iznosi, pa su ga samo opomenuli. A Dusko to vjesto prebacuje na gradjevinsku mafiju, hahaha...

Name

BL

14.01.2019 14:13

Sto se tice snimaka, ja kao obican gradjanin nista ne vidim. Postoji mogucnost da se uz pomoc tehnike snimci isciste i mozda se bolje vide ljudi i lica, ali na ovim snimcima obican narod nista ne vidi. Sto se teksta tice ima dosta stvari i cinjenica koje su 100% tacne, a ja cu potvrditi jednu. Lukac i suvlasnik Talije su jako bliski, a zna se jako dobro sta se u Taliji desavalo i niko nije odgovarao. Nema kod nas pravne drzave ni sistema.

ODGOVORITE
Name

Čudim ti se

14.01.2019 20:58

Kako nije niko odgovarao za organizovanu prostituciju u tzome hotelu..??!! Pa onaj noćni recepcioner (radio neprijavljen) je dobio novčanu kaznu i uslovnu i zatvorsku kaznu. On je taj, on je organizator svega, on je i realizator svega. Štampa u nastavcima pisala.

Name

Modricanin

14.01.2019 15:21

Dragan Lukac je nas Milos Obilic i da nije bilo takvih momaka nebi ni stvorena Republika Srpska. Zato nikakvo pravo da govore o njemu nemaju oni koji suruju sa onima koji su nas bombardovali 1994. i 1995.godine kada je stvarana Republika Srpska.

ODGOVORITE
Name

mima

14.01.2019 16:46

Taj tvoj Obilić laže,za krađu Davidovog veša umjesto da snkcijoniše kradljivce on pita novinare "da li ste vi nekad nešto izgubili".Naplatio je on svoje ratovanje za razliku od Davora kojem ubiše djete i još ne smije da pita ko mu je ubio djete.Vi Modričani na punktu na Jakešnici uzeli ste dobre pare od Šipovljana,Mrkonićana i ostali koji su protjerani na kraju rata da pređu u Srbiju.

Name

Modricanin

14.01.2019 19:30

Vi gospodine Mima da ste bili na ratistu znali bi da je Modrica u toku rata bila kompletno okruzena linijom i da je svo vojno sposobno stanovnistvo bilo na ratistu, tako da su pljacku mogli vrsiti samo neki tebi slicni tipovi. A sto se tice Dragana Lukaca predlazem ti da ustanes kada budes ponovo pisao o njemu jer je on 4 puta ranjen u ratu. Nikada se nebi mijenjao za to da mi neko isplati bilo kakvu naknadu za ranjavanje a da pri tome budem izbusen kao sito kao sto je on jer sa takvim zdravljem svaki covjek moze umrijeti za mjesec dana. Zato njemu i svima ranjenim za Republiku Srpsku zelim zelim dug zivot i sve najbolje.

Name

Re

14.01.2019 19:51

Ustane li se kad?

Name

Kiki

14.01.2019 23:58

Modrca nikad nije bila okruzena u ratu.. Totalna glupost.

Name

neko

14.01.2019 16:03

Ma, samo Vaskoviću treba vjerovati, on je poznati ljubitelj istine.... strašno.

ODGOVORITE
Name

jana

14.01.2019 16:49

Strašna je ona konferencija i premlaćivanje baba od strane policije.

Name

Re

15.01.2019 09:42

Patriota prva liga.

Name

ana

14.01.2019 16:11

Nije Mile naivan, sve smisljeno radi, ali kao što to u životu biva, .... obiće mu se sve o glavu, sa kamatom.

ODGOVORITE
Name

Stvarno

14.01.2019 18:12

kvalitetni dokazi, višestruko korisni. Svako ko gleda ove snimke može vidjeti upravo ono što želi da vidi.

ODGOVORITE
Name

neko

14.01.2019 20:48

Tačno, svako može da vidi što želi da vidi, ali ne ono što stvarno jeste.

ODGOVORITE
Name

Mara

14.01.2019 22:00

Dodo do kad hoces da lazes??? Ti kopas sam sebe i Republiku Srbsku u jos veca g...! Reci istinu, nema ti druge! Istina ce se saznat kad tad! Narod se probudio i progledao sta se desava! A ti sta ces sad?????? Pravda za Davida! Pravda za Dzenana! Pravda za svu djecu!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Marica

15.01.2019 10:54

ISTINA I PRAVDA✊

ODGOVORITE
Name

Neso

15.01.2019 21:56

Da li je moguce da smo mi ostavljeni ratnoj mafijaskoj organizaciji koja trese Banja Lukom.zasto se drzavni organi ne ukljuce zasto Sipa suti.sta se ovo desava ljudi.

ODGOVORITE