Монпеље је Ристића добио за сићу!

Уговор на три године. . .

Фудбал 15.01.2019 | 13:00
Монпеље је Ристића добио за сићу!
Михаило Ристић нови је играч француског Монпељеа, сарадња је озваничена још синоћ, али без детаља трансфера. Екип тако тек јутрос доноси финанијске детаље. Угледни лист наводи да је руски Краснодар на име обештећења добио свега 700.000 евра, односно да је српски универзалац потписао на три године. 

Бивши фудбалер српског шампиона Црвене звезде постао је друго појачање Монпељеа у зимском прелазном року. Претходно је у клуб дошао Матијас Суарез. Занимљиво, Ристић ће тако поново бити саиграч са Дамијаном ле Талеком са којим је играо једно време у црвено-белом дресу.

Српски фудбалер у првом делу сезоне одиграо је само две утакмице за прашку Спарту, где је био на позајмици, а у сезони 2017/18 укупно је уписао девет званичних наступа. У дресу Краснодара Михаило Ристић, утисак је, није добио праву шансу. Најбољу утакмицу у дресу тог руског клуба пружио је баш против своје Црвене звезде у квалификацијама за Лигу Европе лета 2017. 

Подсетимо, Звезда је на име обештећења за Ристића добила 2.000.000 евра. С обзиром да се ради о младом и талентованом играчу (23 године) слободно можемо да констатујемо да га је Монпеље добио по багателној цени...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар