Monpelje je Ristića dobio za siću!

Ugovor na tri godine. . .

Fudbal 15.01.2019 | 13:00
Monpelje je Ristića dobio za siću!
Mihailo Ristić novi je igrač francuskog Monpeljea, saradnja je ozvaničena još sinoć, ali bez detalja transfera. Ekip tako tek jutros donosi finanijske detalje. Ugledni list navodi da je ruski Krasnodar na ime obeštećenja dobio svega 700.000 evra, odnosno da je srpski univerzalac potpisao na tri godine. 

Bivši fudbaler srpskog šampiona Crvene zvezde postao je drugo pojačanje Monpeljea u zimskom prelaznom roku. Prethodno je u klub došao Matijas Suarez. Zanimljivo, Ristić će tako ponovo biti saigrač sa Damijanom le Talekom sa kojim je igrao jedno vreme u crveno-belom dresu.

Srpski fudbaler u prvom delu sezone odigrao je samo dve utakmice za prašku Spartu, gde je bio na pozajmici, a u sezoni 2017/18 ukupno je upisao devet zvaničnih nastupa. U dresu Krasnodara Mihailo Ristić, utisak je, nije dobio pravu šansu. Najbolju utakmicu u dresu tog ruskog kluba pružio je baš protiv svoje Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope leta 2017. 

Podsetimo, Zvezda je na ime obeštećenja za Ristića dobila 2.000.000 evra. S obzirom da se radi o mladom i talentovanom igraču (23 godine) slobodno možemo da konstatujemo da ga je Monpelje dobio po bagatelnoj ceni...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar