Рајко је Партизанова опција #3 за лијевог бека!

Црно-бели по сваку цену желе да "реконструишу" леву страну терена. . .

Фудбал 15.01.2019 | 20:15
Рајко је Партизанова опција #3 за лијевог бека!
Још се у Хумској чека на прво појачање ове зиме... А како ствари стоје, оно би требало да освежи задњу линију. Леви бек, тако је. Иван Обрадовић и даље је прва мета, биће то још неко време, а онда ће црно-бели, уколико не буде све ишло како су замислили, морати да се прешалтају на неке друге опције. Већ смо писали да је "двојка" Немања Антонов, момак који је као позајмљени играч Грасхоперса већ носио дрес Парног ваљка, али ту је варијанта 3. 

Антонов је сада слободан играч, пошто је раскинуо са Скаквцима, међутим како је сам у једном интервјуу казао увелико је у преговорима са БАТЕ Борисовим. Тако су црно-бели били принуђени да на своју листу жеља дописали и име Рајка Брежанчића, пише Спортски журнал.

Члан црно-беле „класе 89” (уз Стевана Јоветића, Николу Гулана...) тренутно није у првом плану код тренера Франциска Родригеза у Уески, а клуб је закован за дно шпнанске Примере са свега 11 бодова. Брежанчић је уписао само 66 минута у лиги ове сезоне и два пута се појавио на терену у Купу краља. Сасвим сигурно премало за његове апетите. 

”Мораћемо да сачекамо и видимо шта ће се десити. Бићемо и даље у контакту са челницима Андерлехта”, рекао је недавно за Белгијанце Милош Вазура, нагласивши тако да је Обрадовић и даље примарни циљ. 

Брежанчић је, дакле, на чекању. Али све би то могло да се изокрене у једном дану. 

Искусни леви бек има уговор само до краја сезоне и то би могло да олакша посао Партизану, јер Уеска не би могла да има превелике финансијске захтеве. А чињеница да га тренер не користи такође може да буде од пресудног значаја...

Подсетимо, Зорана Мирковић од левих бекова у овом тренутку на располагању има Слободана Урошевића, Немању Г. Милетића и Златана Шеховића. Овај последњи залог је за будућност и сигурно остаје. Прва двојица у случају довођења неког од поменуте тројице кандидата били би слободни у тражењу нове средине.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар