Rajko je Partizanova opcija #3 za lijevog beka!

Crno-beli po svaku cenu žele da "rekonstruišu" levu stranu terena. . .

Fudbal 15.01.2019 | 20:15
Rajko je Partizanova opcija #3 za lijevog beka!
Još se u Humskoj čeka na prvo pojačanje ove zime... A kako stvari stoje, ono bi trebalo da osveži zadnju liniju. Levi bek, tako je. Ivan Obradović i dalje je prva meta, biće to još neko vreme, a onda će crno-beli, ukoliko ne bude sve išlo kako su zamislili, morati da se prešaltaju na neke druge opcije. Već smo pisali da je "dvojka" Nemanja Antonov, momak koji je kao pozajmljeni igrač Grashopersa već nosio dres Parnog valjka, ali tu je varijanta 3. 

Antonov je sada slobodan igrač, pošto je raskinuo sa Skakvcima, međutim kako je sam u jednom intervjuu kazao uveliko je u pregovorima sa BATE Borisovim. Tako su crno-beli bili prinuđeni da na svoju listu želja dopisali i ime Rajka Brežančića, piše Sportski žurnal.

Član crno-bele „klase 89” (uz Stevana Jovetića, Nikolu Gulana...) trenutno nije u prvom planu kod trenera Franciska Rodrigeza u Ueski, a klub je zakovan za dno špnanske Primere sa svega 11 bodova. Brežančić je upisao samo 66 minuta u ligi ove sezone i dva puta se pojavio na terenu u Kupu kralja. Sasvim sigurno premalo za njegove apetite. 

”Moraćemo da sačekamo i vidimo šta će se desiti. Bićemo i dalje u kontaktu sa čelnicima Anderlehta”, rekao je nedavno za Belgijance Miloš Vazura, naglasivši tako da je Obradović i dalje primarni cilj. 

Brežančić je, dakle, na čekanju. Ali sve bi to moglo da se izokrene u jednom danu. 

Iskusni levi bek ima ugovor samo do kraja sezone i to bi moglo da olakša posao Partizanu, jer Ueska ne bi mogla da ima prevelike finansijske zahteve. A činjenica da ga trener ne koristi takođe može da bude od presudnog značaja...

Podsetimo, Zorana Mirković od levih bekova u ovom trenutku na raspolaganju ima Slobodana Uroševića, Nemanju G. Miletića i Zlatana Šehovića. Ovaj poslednji zalog je za budućnost i sigurno ostaje. Prva dvojica u slučaju dovođenja nekog od pomenute trojice kandidata bili bi slobodni u traženju nove sredine.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar