И Саутгејт кандидат за клупу Манчестер Јунајтеда!

Размишљају о њему на Олд Трафорду, пише Скај.

Фудбал 15.01.2019 | 20:00
И Саутгејт кандидат за клупу Манчестер Јунајтеда!
Оле Гунар Солскјер гура добро на клупи Манчестер Јунајтеда, али у енглеској јавности се не престаје са спекулацијама на тему новог тренера Црвених ђавола. Последње име које је испливало је Герет Саутгејт, а то пише увек добро обавештени Скај.

Манчестер разматра селектора Енглеске као опцију. До сада није било контаката између клуба и тренера, али његов рад са младим играчима, стил игре и лични квалитети га праве кандидатом.

Саутгејт је продужио уговор са Енглеском у октобру, што значи да ће водити ову репрезентацију на Светском првенству 2022. године у Катару.

Саутгејт је само једно од имена који се помињу у вези са клупом Јунајтеда. Солскјер је практично на позајмици, а као опцију за новог тренера Мирор је истакао Чола Симеонеа. Мирор истиче да је Маурисио Покетино прва жеља, али није превише реална и да је зато Симеоне циљ број два.

Са њима двојицом списак се не завршава. Манчестер се до сада повезивао и са Зинедином Зиданом, Антониом Контеом, Масимилијаном Алегријем, Марком Розеом... Списак је заиста дугачак.

Спекулација је много, а свакако да је опција и да Солскјер остане. Наравно, ако буде задовољио Управу резултатима до краја сезоне. Сада је цела једначина добила још једну непознату - селектора Енглеске Герета Саутгејта. Чисто да буде још занимљивије.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар