I Sautgejt kandidat za klupu Mančester Junajteda!

Razmišljaju o njemu na Old Trafordu, piše Skaj.

Fudbal 15.01.2019 | 20:00
I Sautgejt kandidat za klupu Mančester Junajteda!
Ole Gunar Solskjer gura dobro na klupi Mančester Junajteda, ali u engleskoj javnosti se ne prestaje sa spekulacijama na temu novog trenera Crvenih đavola. Poslednje ime koje je isplivalo je Geret Sautgejt, a to piše uvek dobro obavešteni Skaj.

Mančester razmatra selektora Engleske kao opciju. Do sada nije bilo kontakata između kluba i trenera, ali njegov rad sa mladim igračima, stil igre i lični kvaliteti ga prave kandidatom.

Sautgejt je produžio ugovor sa Engleskom u oktobru, što znači da će voditi ovu reprezentaciju na Svetskom prvenstvu 2022. godine u Kataru.

Sautgejt je samo jedno od imena koji se pominju u vezi sa klupom Junajteda. Solskjer je praktično na pozajmici, a kao opciju za novog trenera Miror je istakao Čola Simeonea. Miror ističe da je Maurisio Poketino prva želja, ali nije previše realna i da je zato Simeone cilj broj dva.

Sa njima dvojicom spisak se ne završava. Mančester se do sada povezivao i sa Zinedinom Zidanom, Antoniom Konteom, Masimilijanom Alegrijem, Markom Rozeom... Spisak je zaista dugačak.

Spekulacija je mnogo, a svakako da je opcija i da Solskjer ostane. Naravno, ako bude zadovoljio Upravu rezultatima do kraja sezone. Sada je cela jednačina dobila još jednu nepoznatu - selektora Engleske Gereta Sautgejta. Čisto da bude još zanimljivije.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar