Као Калинић љетос - у проблему и "лажни“ Енди Мареј!

Ирски спортски новинар нашао се у сличној ситуацији као српски кошаркаш Никола Калинић љетос.

Тенис 14.01.2019 | 22:15
Као Калинић љетос - у проблему и "лажни“ Енди Мареј!
Српски кошаркаш Никола Калинић љетос је одахнуо када је хрватски фудбалер истог имена потписао за Атлетико Мадрид јер су их навијачи мијешали и мјесецима га узнемиравали порукама на друштвеним мрежамада дође у њихов клуб.

У сличној ситуацији сада се нашао ирски спортски новинар Енди Мареј, јер има исто име као један од најбољих британских тенисера у историји.

Шкотски тенисер шокирао је све изјавом уочи почетка Аустралијан Опена да је крај његове каријере веома близу, због константних здравствених проблема.

Његова најава растужила је његове колеге Новака Ђоковића, Хуана Мартина Дел Потра и Ника Кирјоса, али и армију његових навијача широм свијета.

Многи од њих упутили су му поруке подршке и чак понудили помоћ  са лијечењем, само што су поруке послали погрешном Ендију Марију.

Ирски спортски новинар Енди Мареј добио је стотине порука намијењених тенисеру на твитеру, а када је то постало помало и узнемирујуће  огласио се са поруком.

"Хвала свима вама који сте ми послали поруке подршке, понудили помоћ, па чак и бесплатно лијечење кука. Ја сам спортски новинар који пише о фудбалу и драго ми је да је људима стало до мене.  Иначе, свом имењаку желим брз опоравак и честитам на сјајној каријери. Ти си права тениска величина“, написао је „лажни“ Енди Мареј.

Чак и након ове поруке наставио је да добија поруке навијача, неки нису жељели да вјерују да он није славни тенисер, па су ушли чак и у расправу и вријеђали га.

Било је и оних који су се, мислећи да се ради о шкотском тенисеру, освајачу двије златне олимпијске медаље, освајачу Вимблдона и УС Опена поприлично понижавали и тражили новац од њега.

Вјероватно ће проћи још неко вријеме док не престану да их мијешају, а дотад можемо само да упутимо поруку подршке: Издржи, колега Енди!

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар