Kao Kalinić ljetos - u problemu i "lažni“ Endi Marej!

Irski sportski novinar našao se u sličnoj situaciji kao srpski košarkaš Nikola Kalinić ljetos.

Tenis 14.01.2019 | 22:15
Kao Kalinić ljetos - u problemu i "lažni“ Endi Marej!
Srpski košarkaš Nikola Kalinić ljetos je odahnuo kada je hrvatski fudbaler istog imena potpisao za Atletiko Madrid jer su ih navijači miješali i mjesecima ga uznemiravali porukama na društvenim mrežamada dođe u njihov klub.

U sličnoj situaciji sada se našao irski sportski novinar Endi Marej, jer ima isto ime kao jedan od najboljih britanskih tenisera u istoriji.

Škotski teniser šokirao je sve izjavom uoči početka Australijan Opena da je kraj njegove karijere veoma blizu, zbog konstantnih zdravstvenih problema.

Njegova najava rastužila je njegove kolege Novaka Đokovića, Huana Martina Del Potra i Nika Kirjosa, ali i armiju njegovih navijača širom svijeta.

Mnogi od njih uputili su mu poruke podrške i čak ponudili pomoć  sa liječenjem, samo što su poruke poslali pogrešnom Endiju Mariju.

Irski sportski novinar Endi Marej dobio je stotine poruka namijenjenih teniseru na tviteru, a kada je to postalo pomalo i uznemirujuće  oglasio se sa porukom.

"Hvala svima vama koji ste mi poslali poruke podrške, ponudili pomoć, pa čak i besplatno liječenje kuka. Ja sam sportski novinar koji piše o fudbalu i drago mi je da je ljudima stalo do mene.  Inače, svom imenjaku želim brz oporavak i čestitam na sjajnoj karijeri. Ti si prava teniska veličina“, napisao je „lažni“ Endi Marej.

Čak i nakon ove poruke nastavio je da dobija poruke navijača, neki nisu željeli da vjeruju da on nije slavni teniser, pa su ušli čak i u raspravu i vrijeđali ga.

Bilo je i onih koji su se, misleći da se radi o škotskom teniseru, osvajaču dvije zlatne olimpijske medalje, osvajaču Vimbldona i US Opena poprilično ponižavali i tražili novac od njega.

Vjerovatno će proći još neko vrijeme dok ne prestanu da ih miješaju, a dotad možemo samo da uputimo poruku podrške: Izdrži, kolega Endi!

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar