Тензије у Њујорку!

Порзингис љут на Никсе, јер му не дају да игра! Рађају се тензије на релацији између Њујорк Никса и прве звезде те екипе, Кристапса Порзингиса.

Кошарка 17.01.2019 | 18:30
Тензије у Њујорку!
Порзингис је раније прошле године повредио укрштене лигаменте и завршио сезону, али се очекивало да се он врати током сезоне 2018/19 и помогне свом тиму.

Ипак, ушло се у друго део сезоне а Порзингис не само да се још није вратио на терен, него је апсолутно непознато када се уопште планира да се Летонац врати на паркет.

Како преноси амерички новинар Хауард Бек, Порзингис је жељан игре и хоће што брже да поново заигра, али је управа њујоршке франшизе мишљења да он још увек није спреман и уопште не планира да га врати на терен ове сезоне. 

Порзингисово незадовољство није потврђено, али јесте интересовање све већег броја екипа да доведе 23-годишњег крилног центра који важи за једног од најперспективнијих играча лиге. 

Летонац наредног лета постаје ограничено слободан агент, што значи да ће на кратко бити без уговора, али да ће Никси моћи да изједначе сваку понуду коју он добије од других екипа.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар