Tenzije u Njujorku!

Porzingis ljut na Nikse, jer mu ne daju da igra! Rađaju se tenzije na relaciji između Njujork Niksa i prve zvezde te ekipe, Kristapsa Porzingisa.

Košarka 17.01.2019 | 18:30
Tenzije u Njujorku!
Porzingis je ranije prošle godine povredio ukrštene ligamente i završio sezonu, ali se očekivalo da se on vrati tokom sezone 2018/19 i pomogne svom timu.

Ipak, ušlo se u drugo deo sezone a Porzingis ne samo da se još nije vratio na teren, nego je apsolutno nepoznato kada se uopšte planira da se Letonac vrati na parket.

Kako prenosi američki novinar Hauard Bek, Porzingis je željan igre i hoće što brže da ponovo zaigra, ali je uprava njujorške franšize mišljenja da on još uvek nije spreman i uopšte ne planira da ga vrati na teren ove sezone. 

Porzingisovo nezadovoljstvo nije potvrđeno, ali jeste interesovanje sve većeg broja ekipa da dovede 23-godišnjeg krilnog centra koji važi za jednog od najperspektivnijih igrača lige. 

Letonac narednog leta postaje ograničeno slobodan agent, što znači da će na kratko biti bez ugovora, ali da će Niksi moći da izjednače svaku ponudu koju on dobije od drugih ekipa.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar