Помпео: Апсурдна вијест о Трампу

Амерички државни секретар Мајк Помпео одбацио је као апсурдну вијест коју је недавно објавио лист "Њујорк тајмс" да је Федерални истражни биро /ФБИ/ покретао истрагу против предсједника Доналда Трампа јер је представљао потенцијалну пријетњу по националну безбједност.

Свијет 13.01.2019 | 10:51
Помпео: Апсурдна вијест о Трампу
У интервјуу за амерички "Си-Би-Ес", Помпео је одбио да улази у озбиљнију дискусију о извјештају "Њујорк тајмса".

"Нећу коментарисати текстове `Њујорк тајмса`, али ћу рећи да је помисао да је предсједник Трамп пријетња по америчку националну безбједност апсолутно смијешна", нагласио је Помпео.

На инсистирање новинара да објасни да ли је био упознат са истрагом ФБИ о Трампу, Помпео је одговорио да констатација да је Трамп пријетња по националну безбједност "смијешна и да није вриједна одговора".

"Њујорк тајмс" је у свом јучерашњеим издању писао да је ФБИ покренуо истрагу о томе да ли је Трамп радио у корист Русије, те да је истрага, која је контраобавјештајна и кривична, покренута након што је у мају 2017. године отпустио директора ФБИ Џејмса Комија.

Трамп је јуче путем друштвене мреже "Твитер" одговорио на писање "Њујорк тајмса", наводећи да је Коми "лажов и потпуни покварењак". 

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Скептик

13.01.2019 09:56

Помпео, ајд ти нам реци шта ће бити са оних 8.6 милијарди што је открио Давид Драгичевић? Чуо си за то, наравно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

резиме

13.01.2019 09:58

Када мозе Трамп мозе и Додига..

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико

13.01.2019 14:15

Па треба га само питати дословно, - да ли ви мислите да је предсједник Трамп пријетња за националну сигурност УСА? То би било директно питање са мање могуцности околисања

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сајид Домазет

13.01.2019 15:18

Поздрав Када би васа ТВ прекинула све вести о политици и политицарима, о убиствима, полицији и онима који су осудјени или јос на суду, о маинстреам науцницима, историцарима, докторима, мафији и инаце само политици и систему, а поцела промовисати и у студио и на друственим мрезама извјеставати и у студио доводити за интервјуе, само успјесне бизнис људе , докторе који се не боје објавити да је природа лек а не таблети или ињекције, професоре који умјесто система и хероја који су као били јер су побили ?број невиних , историје ратова и убистава, банковних манипулација и камата итд уцили дјецу и студенте природном нацину зивота и универзалној енергији стварања, а не вјери и разним самозваним боговима, када би довели неког науцника који би без страха објаснио настанак свега не мислеци о само богу и новцу, када би у студио довели онога ко објасњава садасњост , а не историју ратова и вјера, оног ко подстице друге да вјерују другима и с њима дели зивотни простор и оне који су заправо покретаци зивота са својим проналасцима и идејама за цјелокупно цовјецанство и све те природне људе способне да поведу и пробуде и оне друге.. И никада не споменете политику нити политицаре који су 100%тно корумпирани, сигурно би допринели побољсању цовјецанства и гарантно најгледанији би били на свету промовисуци такве теме и људе. Цинеци тако, сигурно бисте помогли да људска врста буде само то , а не Србин, муслиман , католик , зидов, буда или црни и бјели или косооки итд. Зелим вам успех.

ОДГОВОРИТЕ