Pompeo: Apsurdna vijest o Trampu

Američki državni sekretar Majk Pompeo odbacio je kao apsurdnu vijest koju je nedavno objavio list "Njujork tajms" da je Federalni istražni biro /FBI/ pokretao istragu protiv predsjednika Donalda Trampa jer je predstavljao potencijalnu prijetnju po nacionalnu bezbjednost.

Svijet 13.01.2019 | 10:51
Pompeo: Apsurdna vijest o Trampu
U intervjuu za američki "Si-Bi-Es", Pompeo je odbio da ulazi u ozbiljniju diskusiju o izvještaju "Njujork tajmsa".

"Neću komentarisati tekstove `Njujork tajmsa`, ali ću reći da je pomisao da je predsjednik Tramp prijetnja po američku nacionalnu bezbjednost apsolutno smiješna", naglasio je Pompeo.

Na insistiranje novinara da objasni da li je bio upoznat sa istragom FBI o Trampu, Pompeo je odgovorio da konstatacija da je Tramp prijetnja po nacionalnu bezbjednost "smiješna i da nije vrijedna odgovora".

"Njujork tajms" je u svom jučerašnjeim izdanju pisao da je FBI pokrenuo istragu o tome da li je Tramp radio u korist Rusije, te da je istraga, koja je kontraobavještajna i krivična, pokrenuta nakon što je u maju 2017. godine otpustio direktora FBI Džejmsa Кomija.

Tramp je juče putem društvene mreže "Tviter" odgovorio na pisanje "Njujork tajmsa", navodeći da je Кomi "lažov i potpuni pokvarenjak". 

(Srna)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Skeptik

13.01.2019 09:56

Pompeo, ajd ti nam reci šta će biti sa onih 8.6 milijardi što je otkrio David Dragičević? Čuo si za to, naravno...

ODGOVORITE
Name

rezime

13.01.2019 09:58

Kada moze Tramp moze i Dodiga..

ODGOVORITE
Name

niko

13.01.2019 14:15

Pa treba ga samo pitati doslovno, - da li vi mislite da je predsjednik Tramp prijetnja za nacionalnu sigurnost USA? To bi bilo direktno pitanje sa manje mogucnosti okolisanja

ODGOVORITE
Name

Sajid Domazet

13.01.2019 15:18

Pozdrav Kada bi vasa TV prekinula sve vesti o politici i politicarima, o ubistvima, policiji i onima koji su osudjeni ili jos na sudu, o mainstream naucnicima, istoricarima, doktorima, mafiji i inace samo politici i sistemu, a pocela promovisati i u studio i na drustvenim mrezama izvjestavati i u studio dovoditi za intervjue, samo uspjesne biznis ljude , doktore koji se ne boje objaviti da je priroda lek a ne tableti ili injekcije, profesore koji umjesto sistema i heroja koji su kao bili jer su pobili ?broj nevinih , istorije ratova i ubistava, bankovnih manipulacija i kamata itd ucili djecu i studente prirodnom nacinu zivota i univerzalnoj energiji stvaranja, a ne vjeri i raznim samozvanim bogovima, kada bi doveli nekog naucnika koji bi bez straha objasnio nastanak svega ne misleci o samo bogu i novcu, kada bi u studio doveli onoga ko objasnjava sadasnjost , a ne istoriju ratova i vjera, onog ko podstice druge da vjeruju drugima i s njima deli zivotni prostor i one koji su zapravo pokretaci zivota sa svojim pronalascima i idejama za cjelokupno covjecanstvo i sve te prirodne ljude sposobne da povedu i probude i one druge.. I nikada ne spomenete politiku niti politicare koji su 100%tno korumpirani, sigurno bi doprineli poboljsanju covjecanstva i garantno najgledaniji bi bili na svetu promovisuci takve teme i ljude. Cineci tako, sigurno biste pomogli da ljudska vrsta bude samo to , a ne Srbin, musliman , katolik , zidov, buda ili crni i bjeli ili kosooki itd. Zelim vam uspeh.

ODGOVORITE