Преминуо дјечак у Тиршовој

Петнаестогодишњи дјечак из Ниша преминуо је у суботу на Универзитетској дечијој клиници у Београду након што је довезен из приватне Опште болнице "Атлас".

Србија 13.01.2019 | 09:46
Преминуо дјечак у Тиршовој
С. А. (2004) из Ниша је санитетским возилом из приватне клинике превезен у суботу око 10.20 ради указивања љекарске помоћи. Преминуо је око 10.55.
 
Он је у београдску болницу "Атлас" примљен 6. јануара ради операције кичменог стуба, а операцију је извршио доктор М. С. два дана касније, пренео је РТС.
 
За сада се не зна узрок смрти, а по налогу замјеника тужиоца Вишег јавног тужилаштву у Београду тијело дјечака транспортовано је у Институт за судску медицину ради обдукције.

Увиђај спроводи Управа криминалистичке полиције.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Да

13.01.2019 12:20

Забранити приватне клинике и те импровизације и спрдње ,јер здравство мора бити под кинтролом дрзаве а не да лопови перу паре!Обицмо ангазују ислузене и пропале дјутуруме,јер да су вриједили не би их нико пустио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доктор

13.01.2019 15:05

Тачно тако.Наш Фонд прави уговоре аа њима и исплаћује их редовно нормално уз провизију,а овамо својим здравственим установама не дају редовне транше које раде у систему државе.