Preminuo dječak u Tiršovoj

Petnaestogodišnji dječak iz Niša preminuo je u subotu na Univerzitetskoj dečijoj klinici u Beogradu nakon što je dovezen iz privatne Opšte bolnice "Atlas".

Srbija 13.01.2019 | 09:46
Preminuo dječak u Tiršovoj
S. A. (2004) iz Niša je sanitetskim vozilom iz privatne klinike prevezen u subotu oko 10.20 radi ukazivanja ljekarske pomoći. Preminuo je oko 10.55.
 
On je u beogradsku bolnicu "Atlas" primljen 6. januara radi operacije kičmenog stuba, a operaciju je izvršio doktor M. S. dva dana kasnije, preneo je RTS.
 
Za sada se ne zna uzrok smrti, a po nalogu zamjenika tužioca Višeg javnog tužilaštvu u Beogradu tijelo dječaka transportovano je u Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Uviđaj sprovodi Uprava kriminalističke policije.

(Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Da

13.01.2019 12:20

Zabraniti privatne klinike i te improvizacije i sprdnje ,jer zdravstvo mora biti pod kintrolom drzave a ne da lopovi peru pare!Obicmo angazuju isluzene i propale djuturume,jer da su vrijedili ne bi ih niko pustio!

ODGOVORITE
Name

Doktor

13.01.2019 15:05

Tačno tako.Naš Fond pravi ugovore aa njima i isplaćuje ih redovno normalno uz proviziju,a ovamo svojim zdravstvenim ustanovama ne daju redovne tranše koje rade u sistemu države.